Basa

Airbus A340-300 Olympic Airlines FSX

Informasi

  • Size 41 MB
  • Downloads 46 687
  • digawe 15-01-2008
  • Diowahi 01-10-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Auteur (s): Model: Project Opensky Panel & Gauges: Ken Mitchell Suara: André Silva Modified Panel for the FSX: Panagiotis Delizisis Textures: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis Reworked Flight Dynamics: Panagiotis Delizisis
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Perang versi simulator X. Iku model banget uga rampung dening Project OpenSky tim banget serius. add-on iki kualitas sange ... Kalebu swara, kokpit virtual lengkap lan panel karo akeh tombol lan Olympic Airlines livery. Kudu menehi cobi!

Olympic Airlines (IATA: kode OA ICAO: OAL) yaiku maskapai nasional Yunani. Matching platform iki dumunung ing bandara internasional Athena. Founded April 6, 1957, dheweke mandhek kabeh sawijining operasi September 29, 2009 dadi Olympic Air.
  • Panganggité: Auteur (s): Model: Project Opensky Panel & Gauges: Ken Mitchell Suara: André Silva Modified Panel for the FSX: Panagiotis Delizisis Textures: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis Reworked Flight Dynamics: Panagiotis Delizisis
  • download
Informasi

  • Size 41 MB
  • Downloads 46 687
  • digawe 15-01-2008
  • Diowahi 01-10-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Auteur (s): Model: Project Opensky Panel & Gauges: Ken Mitchell Suara: André Silva Modified Panel for the FSX: Panagiotis Delizisis Textures: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis Reworked Flight Dynamics: Panagiotis Delizisis
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa