Airbus A340-300 Olympic Airlines FSX HOT
OlimpiadeA340 1
OlimpiadeA340 22
OlimpiadeA340 33
OlimpiadeA340 44


  • Perang versi Simulator X. Iki minangka model sing apik banget dening Tim OpenSky sing serius. Iki add-on kualitas apik tenan ... Kalebu swara, kokpit virtual lan panel virtual kanthi akeh tombol lan tanggung jawab Olympic Airlines. Kudu nyoba!

    Olympic Airlines (IATA: kode OA ICAO: OAL) yaiku maskapai nasional Yunani. Matching platform iki dumunung ing bandara internasional Athena. Founded April 6, 1957, dheweke mandhek kabeh sawijining operasi September 29, 2009 dadi Olympic Air.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (30 Votes)
  • Size 41 MB
  • Downloads 50 726
  • digawe 15-01-2008
  • dianyari 01-10-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Panel 2D Mung
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Auteur: Model: Proyek Opensky Panel & Gauges: Ken Mitchell Swara: André Silva Modified Panel kanggo FSX: Panagiotis Delizisis Textures: Thanasis Delizisis & Panagiotis Delizisis Reworked Flight Dynamics: Panagiotis Delizisis
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan