Basa

Airbus A340-200 Aerolineas Argentinas FSX & P3D

Informasi

  • Size 41.5 MB
  • Downloads 34 754
  • digawe 13-12-2009
  • Diowahi 26-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Ruth, Diposkan oleh Ismail Zayan Shakeeb & Ravish Daby
Updated on 26 / 09 / 2018 : Paket anyar rampung, redone mesin anyar CFM56-5 sing kagabung karo A340-200, FMC anyar, nambahake sistem Autoland (maca Autoland_Manual_v21.pdf), nambahake GPWS kanggo Airbus, nambahake DATA FLIGHT lan V-Speed ​​gauges, sistem manajemen, koreksi bug kanggo VC gauges, pengumuman awak kabin anyar. Saiki 100% kompatibel karo Prepar3D v4 - Installer v10.5
Airbus A340-200 kualitas apik mawa warna perusahaan Aerolineas Argentinas kanthi swara nyata mesin CFM56-5 lan kokpit virtual kanthi dimodelake ing 3D khusus kanggo A340. Model unik. Unduh ora bakal kejawab.

Babagan pesawat nyata:

Airbus A340 yaiku kapasitas pesawat sing gedhé, kanthi jarak sing gedhé sing digawe dening Airbus. Sampeyan kasedhiya ing sawetara versi gumantung saka kapasitas utawa sawetara tindakan sing dikepengini. Pesawat kulawarga iki dirancang kanthi rancangan sing padha karo Airbus A330, nanging dilengkapi karo 4 reaktor tinimbang loro.

Ing wulan Juni 1993, A340 nyatakake rong cathetan donya ing penerbangan babak ing antarane Bandara Le Bourget (Prancis) lan Bandara Internasional Auckland (Selandia Baru): rekaman jarak sing nganggo 19 014.31 km kesuwur tanpa ndemek lemah lan rekor kacepetan kanthi rata-rata 789.86 km / h. Cathetan iki wis dikalahake kaping pindho dening Boeing 777s, pisanan ing April 1997. (sumber Wikipedia)

Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  1Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  2Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  3Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  4Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  5Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  6Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  7Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  8Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  9Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  10Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  11Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  12Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  13Airbus A340 200 Aerolineas Argentinas FSX P3D  14
  • Panganggité: Thomas Ruth, Diposkan oleh Ismail Zayan Shakeeb & Ravish Daby
  • download
Informasi

  • Size 41.5 MB
  • Downloads 34 754
  • digawe 13-12-2009
  • Diowahi 26-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Ruth, Diposkan oleh Ismail Zayan Shakeeb & Ravish Daby

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa