Basa

Tom Airbus A330 MRTT FSX & P3D

Informasi

  • Size 45.0 MB
  • Downloads 28 667
  • digawe 31-12-2009
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Model dening Thomas Ruth, Pembaharuan déning Chris Evans & Louis Quintero & Rikoooo
Updated on 03 / 06 / 2018: Saiki kompatibel karo Prepar3D V4 +, rong liveries: Jerman Tanker lan RAAF, alat ukur anyar, tekstur HD anyar kanggo kokpit virtual, swara anyar, panel 2d anyar, nambah FMC, nambahake Autoland CAT II lan III, nambahake Airbus GPWS.
A tanker saka kualitas apik kanggo versi apa wae FSX lan Prepar3D. Nerangake karo kokpit virtual lan swara adat. Kalebu nganggo landasan pengisian bahan bakar animasi lan digunakake, maca manual kanggo mangerteni carane nggunakake.

Ngisor gambar saka panel ramps pengisian (bunder abang) sing kasedhiya mung saka overhead kokpit virtual.
rampe bahan bakar

Macem-macem gambar
2016 12 27 12 32 47 1082016 12 27 12 33 7 434mrtt1mrtt3Tom Airbus A330 200MRTT 1Tom Airbus A330 200MRTT 2

Origins lan gambaran saka pesawat nyata:

The A330 Multi Role tangki Transport (MRTT) punika turunan militèr saka pesawat Airbus A330-200. Punika dirancang minangka air-to-air refueling lan transportasi pesawat dual-peran. Mendingan to-air misi refueling ing A330 MRTT bisa dilengkapi karo kombinasi saka samubarang sistem ing ngisor iki:

* Airbus Military Aerial Refuelling Boom System (ARBS) kanggo pesawat panrima receptacle-dilengkapi.

* Cobham 905E ing-wing refueling pods pesawat panrima satelit-dilengkapi.

* Cobham 805E Refuelling Unit fuselage (Fru) kanggo pesawat panrima satelit-dilengkapi

* Universal Aerial Refuelling Receptacle System Instalasi (UARRSI) kanggo poto-refueling.

The A330 MRTT duwé kapasitas bahan bakar maksimum 111,000 kg (245,000 lb). kapasitas bahan bakar standar ngidini kreta saka kg 45,000 tambahan kargo. swiwi A330 MRTT kang wis struktur umum karo papat-engine A340-200 / -300 karo lokasi sing soyo tambah dikiataken mesin outboard ing A340 kang. Mulane swiwi A330 MRTT kang sethitik perubahan kanggo nggunakake hardpoints iki kanggo pods refueling wing.

The A330 MRTT kabin dibangun kanggo mesthekake konfigurasi lelenggahan paling luweh ing saben kelas, sing nggedhekake loro kapasitas lan comfort. Kabin bisa diatur ing macem-macem gedhe saka noto saka kursi 253 ing konfigurasi telung kelas, liwat penumpang 298 ing konfigurasi loro-kelas, kanggo 380 penumpang ing konfigurasi kelas siji. Kabin wis pepak karo desain attractively modern. fitur iki ngaktifake sawetara lengkap konfigurasi saka transportasi tentara maksimal kanggo pangaturan Komplek cocok kanggo VIP lan tamu misi. Lan pilihan Crew Rest kamar (CRC), dumunung ing kabin maju bisa diinstal kanggo kru spare supaya nambah wektu kasedhiya kanggo misi. Kabin penumpang saka A330 MRTT bisa kasedhiya karo pesawat saka airstairs dipindhah kanggo ngaktifake kru lan penumpang kanggo ngetik lan ninggalake pesawat nalika airbridges utawa support peralatan lemah ora kasedhiya.

The A330 MRTT uga bisa diatur kanggo nindakake evakuasi Medical (Medevac) misi. Ukuran gedhe fuselage ijin keluwesan maksimum lan njamin comfort kanggo kabeh patients, eg nganti 130 stretchers standar bisa digawa.

Kaya A330-200, ing A330 MRTT kalebu loro kompartemen kelompok ngisor kargo (maju lan buri) lan wilayah kemampuan akeh kang luwih nduduhake versatility saka pesawat. Ditahan kargo wis dimodifikasi kanggo bisa kanggo ngeterake nganti 8 pallets militèr saliyane ULD sipil.

The versatility saka A330 MRTT mbisakake nomer akeh opsi kargo diangkut ing utama kamar kargo kelompok pilihan. Saka kontaner standar komersial lan pallets liwat militèr, ISO lan pallets NATO (kalebu kursi) lan kontaner, kanggo peralatan militer lan item gedhe liyane sing dimuat liwat lawang kargo.

Standard komersial A330-200s sing dikirim saka Airbus Final Majelis Line ing Toulouse (Prancis) kanggo Airbus Military Konversi Centre in Getafe (Spanyol) kanggo fitting sistem refueling lan avionics militèr. Pangiriman sepisanan menyang customer Bukak, Australia wis ngrancang kanggo agêng-2010. Layanan Defence Qantas wis nindakake isih papat A330-200s ing fasilitas Brisbane Airport sawijining atas jenenge Eads kanggo RAAF.
  • Panganggité: Model dening Thomas Ruth, Pembaharuan déning Chris Evans & Louis Quintero & Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 45.0 MB
  • Downloads 28 667
  • digawe 31-12-2009
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Model dening Thomas Ruth, Pembaharuan déning Chris Evans & Louis Quintero & Rikoooo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa