Airbus A300-600R Thai International FSX & P3D HOT
Tom_Airbus_A300-600R_FSX_1
Tom_Airbus_A300-600R_FSX_22
Tom_Airbus_A300-600R_FSX_33
Tom_Airbus_A300-600R_FSX_44


  • Airbus A300-600 paling apik ing warna perusahaan Internasional Thailand kanthi kokpit 3D lan panel fungsional, ditambah swara khusus lan manual ing Inggris. Add-on saka kwalitase. Thanks kanggo Thomas Ruth.
  • Updated on 9 / 25 / 2018: Babagan lengkap kanggo iki add-on, FMC anyar, GPWS anyar, sistem manajemen lemah anyar, ditambahake tolok V-Speed ​​(JELAIR-swara), ditambah ukurane FLIGHT DATA, saiki 100% kompatibel karo Prepar3D v4 + - Pemasang v10.5



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (53 Votes)
  • Size 29.6 MB
  • Downloads 29 681
  • digawe 01-03-2010
  • dianyari 25-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Thomas Ruth, Kedadeyan dening Emil Serafino Jr.
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan