Basa

Airbus A319-100 Republik Prancis FSX & P3D

Informasi

Dianyari 28 / 04 / 2019: Prepar3D versi 4 sing kompatibel karo versi v10.5, ditambahake voltase V-SPEED lan FMC, nambahake GPWS, nambahake "Sistem Panangan Ground".
Beautiful PROJECT model Airbus karo kokpit virtual (VC) lan adat muni saka A319 nyata.
Republik Prancis Airbus A319 punika transportasi pesawat saka Presiden Republik
prestasi apik banget kanggo download tanpa mangu-mangu.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa