Basa

Airbus A300B1 / B2 / B4 FSX & P3D

Informasi

  • Size 63.6 MB
  • Downloads 48 132
  • digawe 18-08-2010
  • Diowahi 26-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Ruth, Swara déning Dennis Vormberge
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 26 / 09 / 2018 : Paket saiki kompatibel karo Prepar3D v4 +, nambahake FMC, nambahake sistem Autoland (maca Autoland_Manual_v21.pdf), nambah GPWS kanggo Airbus, nambahake DATA FLIGHT lan V-Speed, nambah sistem penanganan lemah anyar (RCB Ground Handling).
Reproduksi kualitas apik sing ayu saka Airbus A300 B1, B2, lan B4. Kokpit virtual utuh, disebulake karo ati-ati 10 (kaya ZERO-G) lan swara adat.

Varian

A300B1

Mung rong dibangun: prototipe pisanan, lan pesawat kapindho sing disewa ing November 1974 kanggo Trans European Airways (TEA). TEA langsung subleased pesawat kanggo enem minggu menyang Air Algérie. Wis akomodasi kanggo 300 penumpang (TEA) utawa penumpang 323 (Air Algérie) kanthi bobot maksimal 132,000 kg lan loro mesin General Electric CF6-50A saka 220 kN thrust.

A300B2

Versi produksi pisanan. Powered by General Electric CF6 utawa Pratt & Whitney JT9D mesin (mesin sing padha karo Boeing 747-100, "jumbo jet asli") antara 227 lan 236 kN thrust, layanan penerbangan karo Air France ing Mei 1974. Prototipe A300B2 digawe pesawat pisanan ing Juni 28, 1973 lan dianugerahi dening panguwasa Perancis lan Jerman ing persetujuan 15 Maret 1974 lan persetujuan FAA ing Mei 30, 1974. Prodhuk pertama A300B2 (nomer A300 5) mlebu penerbangan pisanan ing 15 April 1974 lan ditulisi menyang Air France sawetara minggu sabanjuré ing Mei 10, 1974. A300B2 ngetik revenue revenue ing 23 May 1974 antarane Paris lan London.

* A300B2-100: 137 Metric ton MTOW
* A300B2-200: 142 Metric ton MTOW, karo flaps Krüger, layang pisanan Kenya Airways ing 1976
* A300B2-300: tambah Bukaan Landing Bobot / Bukaan Zero bakar Bobot

A300B4

Versi produksi utama. Fitur tank bahan bakar tengah kanggo tambah kapasitas bahan bakar (47,500 kg). Produksi B2 lan B4 nyacah 248. The A300B4 pisanan (ing 9th A300) miber ing 25 Desember 1974 lan certificated ing 26 Maret 1975. Pangiriman sepisanan iki digawe kanggo Germanair (kang mengko kagabung Hapag Lloyd) ing 23 May 1975.

* A300B4-100: 157.5 Metric ton MTOW, layang pisanan Germanair ing 1975.
* A300B4-200: 165 Metric ton MTOW, layang pisanan Hapag-Lloyd Flug ing 1980
* A300B4-200FF: Lan A300 karo "maju-madhep" kamar punggawa. 2-crew ing donya kang kawitan widebody airliner. Kalebu sawetara avionics digital ing A310 lan A300-600 kang. layanan saw First karo Garuda Indonesia ing 1982, pelanggan luwih padha VASP, Tunisair, Kar-Air / Finnair lan MNG Airlines.
* A300B4-600: Diarani minangka A300-600. Waca Ngisor.
* A300C4: konversi versi freighter, karo lawang kargo sing gedhé ing sisih port. First dikirim menyang Kenya Airways ing Oktober 1982.
* A300F4-203: versi Freighter saka A300B4-200. layang First wonten ing 1986, nanging mung sawetara banget padha dibangun minangka A300F4-200 kagantosaken dening luwih saged A300-600F (sebutan resmi: A300F4-600F).

Sumber: Wikipedia

Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  1Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  2Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  3Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  4Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  5Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  6Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  7Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  8Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  9Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  10Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  11Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  12Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  13Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  14Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  15Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  16Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  17Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  18Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  19Airbus A300B1 B2 B4 FSX P3D  20
  • Panganggité: Thomas Ruth, Swara déning Dennis Vormberge
  • download
Informasi

  • Size 63.6 MB
  • Downloads 48 132
  • digawe 18-08-2010
  • Diowahi 26-09-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Ruth, Swara déning Dennis Vormberge
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa