Basa

Airbus A320-200 EasyJet FSX & P3D

Informasi

  • Size 41.8 MB
  • Downloads 70 230
  • digawe 30-11-2010
  • Diowahi 15-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • :
  • http://www.pafs.wf
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 15 / 05 / 2019: Swara anyar, nambah liyo kaping pindho 2019 EasyJet Swiss, tekstur anyar ing VC, nambah tolok FMC, V-Speed ​​lan Layanan Utilitas Lemah, kompatibel Prepar3D v4. nginstal otomatis 10.5
Airbus A320-200 ing warna maskapai maskapai murah EasyJet, kokpit maya saka A321 standar saka FSX, sing fungsional 100%, nanging, sawetara tambahan cilik wis digawe kaya swara tombol "Kumelun" lan "Sabuk Kursi" (matur nuwun kanggo babounet), nganyari mangsa bakal kalebu swarane "Pengumuman keselamatan dll."

Mesin kedher bener cocog karo kulawarga Airbus sing sejatine A320 / 321 / 318 / 319 lan sing ayu

About model, iku sampurna lan high quality

Airbus A320 200 EasyJet FSX P3D  1Airbus A320 200 EasyJet FSX P3D  2Airbus A320 200 EasyJet FSX P3D  3Airbus A320 200 EasyJet FSX P3D  4Airbus A320 200 EasyJet FSX P3D  5
Informasi

  • Size 41.8 MB
  • Downloads 70 230
  • digawe 30-11-2010
  • Diowahi 15-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • :
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa