Basa

PA Airbus A318-112 CJ Elite Saudi RCA FSX

Informasi

Airbus A318-112 CJ Elite de "Saudi Red Crescent Authority" SRCA nyedhiyakake layanan medical darurat "medevac" ing limang wilayah administratif Saudi Arabia ing kahanan biasa utawa ing wektu bencana. The SRCA menehi layanan miturut pandhuan moralitas Islam.
Diadegaké ing 1963.

Model iki kalebu swara khusus kualitas apik, kokpit virtual saka standar FSX VC lan model pesawat nyata.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa