PA Airbus A318-112 CJ Elite Saudi RCA FSX HOT
PA_Airbus_A318-112_CJ_Elite_Saudi_RCA_FSX_1
PA_Airbus_A318-112_CJ_Elite_Saudi_RCA_FSX_22
PA_Airbus_A318-112_CJ_Elite_Saudi_RCA_FSX_33
PA_Airbus_A318-112_CJ_Elite_Saudi_RCA_FSX_44


  • Airbus A318-112 CJ Elite de "Saudi Red Crescent Authority" SRCA nyedhiyakake layanan medical darurat "medevac" ing limang wilayah administratif Saudi Arabia ing kahanan biasa utawa ing wektu bencana. The SRCA menehi layanan miturut pandhuan moralitas Islam.
    Diadegaké ing 1963.

    Model iki kalebu swara khusus kualitas apik, kokpit virtual saka standar FSX VC lan model pesawat nyata.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan