Airbus A320-214 Swiss FSX & P3D HOT
Airbus_A320-214_Swiss_FSX_P3D_1
Airbus_A320-214_Swiss_FSX_P3D_22
Airbus_A320-214_Swiss_FSX_P3D_33
Airbus_A320-214_Swiss_FSX_P3D_44


  • Paling apik Airbus A320 ing werna-werna perusahaan Swiss, nduweni swara sing adat, migunakake kokpit virtual sing diowahi "standar" FSX A321 (padha karo A320). Flying pesawat iki nyenengake.

    Swiss International Air Lines AG (short: Swiss) yaiku maskapai penerbangan maskapai penerbangan Swiss sing ngoperasikake penerbangan dijadwalake ing Eropa lan Amerika Utara, Amerika Selatan, Afrika, lan Asia. Pusat utama yaiku Zürich. Maskapai kasebut kawangun sawisé kebangkrutan 2002 saka Swissair, mantan pamain gendéra Swiss. Swiss minangka anak perusahaan maskapai penerbangan Lufthansa Jerman, kanthi markas ing EuroAirport Basel-Mulhouse-Freiburg ing Basel, Swiss, lan kantor ing Bandar Udara Zurich ing Kloten, Swiss. Kantor kadhaptar perusahaan ing Basel.

    Maskapai kasebut nggunakake IATA Code LX sing diwarisake saka maskapai regional Swiss Crossair (kode Swissair yaiku SR). Kode ICAO yaiku SWR, diwarisake saka Swissair (Crossair yaiku CRX), kanggo njaga hak lalu lintas internasional. (Wikipedia)

    Airbus A320-214 Swiss dening Polo91240 video kanggo Rikoooo.com




    Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 1Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 2Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 3Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 4Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 6Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 7Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 9Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 10Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 11Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 12Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 13Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 14Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 16Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 17Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 18Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 20Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 21Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 22Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 23Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 24Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 25Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 26Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 27Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 28Airbus A320 214 Swiss FSX P3D 29

    FMC ing kokpit virtual:
    Airbus A320 214 Swiss FSX P3D FMC
  • Updated on 30 / 06 / 2019: Ditambahaké loro liveries anyar Swiss HB-IJJ lan Swiss International Air Lines HB-JLT. New FMC in Cockpit Virtual, SFCC, AUTOFLARE, CALLOUT, Ground Handling, V1 Calculation. Tekstur HD anyar "werna abu-abu sing kuat" ing kokpit virtual.

    Ditambahake Panel Stefan Liebe 2D A32X sing wis diatur dening Ken Webber.

    Saiki uga kompatibel karo Prepar3D v4.5



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan