Mega Pack Airbus A300 FSX & P3D HOT
Airbus_A300_Multi-livery_Mega_Pack_FSX_P3D_1
Airbus_A300_Multi-livery_Mega_Pack_FSX_P3D_22
Airbus_A300_Multi-livery_Mega_Pack_FSX_P3D_33
Airbus_A300_Multi-livery_Mega_Pack_FSX_P3D_44


  • Paket iki ngemot model 14 saka Airbus A300-XXX (-600R, 600F, ST, B1, B2, B4) lan 31 ati sing kapacak ing tabel ing ngisor iki. Saben model duwe panel 2d lan kokpit virtual kanthi swara khusus kaya: Umum Listrik CF6-80C2, CF6-50C2 lan Pratt & Whitney JT9D-7R4G2 (sing ngganti JT9D-XNUM). Kalebu tampilan khusus 59 ing kabeh pesawat kasebut. Percaya marang aku, sampeyan bakal wareg yen duwe. Penting: priksa manawa maca manual supaya bisa kenal karo operasi pesawat-pesawat kasebut ing FSX or P3D.

    Airbus A300-600F Airbus A300-600R Airbus A300-600ST Airbus A300-B1 Airbus A300-B2 Airbus A300-B4
    + FedEx
    + DHL Eropah
    + UPS / Inggris Parcel Services
    + American Airlines
    + Thai Airways International
    + Air France
    + Lufthansa
    + Royal Jordanian Airways
    + Qatar Airways - Colors Old
    + Saudi Arabian Airlines
    + Aegean Airlines
    + Olympic Air
    + China Eastern Airlines
    + China Southern Airlines
    + Iran Air
    + Mahan Air (2 liveries)
    + Colors House + Colors rollout
    + Trans European Airways - TEA
    + Lufthansa
    + Zero-G
    + Mahan Air (2 liveries)
    + Aerounion
    + Air Jamaica
    + DHL
    + Mahan Air (2 liveries)
    + Pan American World Airways
    + Scandinavian Airlines - Colors Old

    thumb Snap937 thumb Snap939 thumb Snap940
    thumb Snap941 thumb Snap942  Kalebu karo Airbus Zero G !!!



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan