Basa

Airbus A320 Family Mega Pack FSX & P3D versi 3.05

Informasi

Updated on 01 / 08 / 2018: Ditambahake FMC freeware (Honeywell FMC), nambahake alat ukur sora kanggo V-Speeds lan "Ground Handling". Saiki kompatibel karo Prepar3D v4.3. Dianyari kanggo installer v10.5

Updated on 10 / 03 / 2018: Ndandani pratondo salah ing flaps ing kokpit virtual ditambah modifikasi gauges (digawe dening Tomi Koivunen "project_airbus_modification.zip"). Ditambahake Jacob Larsen V-Speed ​​gauge (perhitungan kanthi otomatis saka V1, V2, lan V3) kanthi ngucapake tembung lisan. Ditambahake panel "Data Penerbangan" (digawe dening Hans Zuidervaart) sing ndadekake bisa mbukak lawang lan kompartemen bagasi kanthi klik prasaja, uga ndadekake supaya bisa nambah kacepetan simulasi lan menehi informasi umum ing pesawat lan negara pesawat. Ditambah panel sing ngidini operasi Pushback otomatis lan karo swara (digawe dening Rob Barendregt "rcbgh-50.zip")

Updated on 05 / 09 / 2017: Versi sing diinstal otomatis 10, saiki kompatibel karo Prepar3D v4 (diuji), nganyari dsd_fsx_xml_sound lan dsd_p3d_xml_sound_x64 ing versi 5.2.5 (Tindak lanjut ing P3D v4)
Punika paket mega Airbus A320 Family kanthi 145 repaints kualitas dhuwur. Pek iki ngemot kabeh Airbus saka kulawarga A320 (papat model) kanthi swara khusus kayata CFM56 lan International Aero Engines V2500.

Kalebu kanggo saben model kokpit virtual (VC) karo edisi khusus V3 (3.05) dening François Doré, sing nemen mbenakake realisme (penting kanggo maca manual ing basa Inggris utawa Perancis).

Kalebu Pack LED BLUE sing nyuda kokpit virtual karo LED biru.

Termasuk GPWS, AUTOFLARE, dll lan puluhan tampilan khusus nganggo jetway lan kode kargo kanggo saben ulang. Tekstur VC dimodifikasi ing HD.

Kata: Airbus katon ing Kadhemen & Gelap mode (mesin lan instrumen mateni). Maca manual pangguna sing lengkap saka François Doré, sing disertani kanggo mangerteni prosedur wiwitan karo Bleeds, penulis isih ngidini fungsi CTRL + E kanggo miwiti otomatis kanthi mode Fly By Wire ing "NORMAL LAW".

BUGS KAWASAN: Yen panel Overhead ora nuduhake, sampeyan kudu FSX-SP2. Kabeh panel kudu paling sethithik FSX-SP2 utawa FSX-Acceleration utawa FSX Steam Edition utawa Prepar3D ...

Yen pesawat ora diwiwiti ing sitasi kadhemen & peteng utawa yen sampeyan shutdown engine langsung sawise njupuk, iki amarga pesawat standar minangka penerbangan standar asli FSX, karo ULM, mabur ing "Jero pelabuhan".

Kanggo ngatasi masalah, sampeyan kudu nggawe pesawat, kanthi pesawat sing sampeyan pilih, lan bandara pilihan sampeyan, nalika pesawat dimuat mateni kabeh sistem pesawat iki (mesin, baterei, kontak) lan nyimpen penerbangan kanthi mriksa kothak ing jendhela "Simpen penerbangan" sing disebut "nggawe penerbangan standar iki".

Banjur metu FSX.

Mbukak file FSX.CFG (karo Notepad) ana ing:
Yen sampeyan ana ing Vista utawa Seven or Windows 10 "C: - Pangguna - jeneng panganggo - Data App - Roaming - Microsoft - FSX"
yen sampeyan ana ing Windows XP "C: - Dokumen lan Setelan - jeneng panganggo - Aplikasi Data - Microsoft - FSX"

Ing bagean [MAIN], tambahake baris: DisablePreload = 1

Baleni meneh FSX, masalah didandani.



Dhaftar repaints miturut model:
Airbus A318: Airbus A319: Airbus A320: Airbus A321:
Air France
Avianca
British Airways
Comlux
Punjab Airlines
Warna House
Global Jet Luxembourg
LAN Airlines
Mexicana de Aviación - livery New
Mexicana de Aviación - Old livery
Tarom
Air Berlin
Air Canada
Air Canada - Retro livery
Air France
Air Jamaica
Austrian Airlines
Avianca
British Midland International - bmi
British Airways
China Eastern Airlines
Croatian Airlines
Czech Airlines
Delta Air Lines
EasyJet
Eurowings
Finnair
Finnair - Retro livery
Government French
Germania
Iberia
Iberia - Retro livery
Indian Airlines
LAN Airlines
Lufthansa
Mauritius
Mexicana de Aviación
Northwest Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines - livery Retro
Skybus Airlines (3 Liveries)
Roh Airlines
Swiss International Air Lines
TACA Airlines
TAM Airlines
TAP Portugal
Tibet Airlines
Tunisair
Airlines
US Airways (2 Liveries)
US Airways (4 Retro Liveries)
Virgin Amerika
Volaris
Aer Lingus
Aeroflot
Air Berlin
Air Canada
Air France
Alitalia
All Nippon Airways
AirAsia
Austrian Airlines
Avianca
British Airways
China Eastern
Condor
Delta Air Lines
EasyJet
Warna House
Iberia
Interjet
LAN Airlines (2 Liveries)
Lufthansa
niki
Northwest Airlines
Nouvelair
Swiss International Air Lines
Air Canada Tango
TAP Portugal
Thomas Cook Airlines
US Airways
Virgin Amerika
Vueling
IndiGo
JetBlue Airways
Jetstar Airways
LAN Argentina
LAN Colombia
LAN Ecuador
TAM Airlines
Turkish Airlines
United Airlines (Pre & Post Merger Livery)
Wizz Air
Aer Lingus
Aeroflot
Air Berlin
Air Canada
Air China
Air France (2 Liveries)
Air India
online Inter
Air Jamaica
Alitalia
Asiana Airlines
Atlas Jet
Austrian Airlines
British Midland International - bmi (3 Liveries)
British Airways
Air Busan
China Eastern Airlines
EasyJet
Finnair
Teluk Air
Iberia
Jetstar Airways (2 Liveries)
Air Mediterranée
monarch Airlines
Onur Air
Scandinavian Airlines
Spanair
Roh Airlines
Swiss International Air Lines
TACA Airlines
TAP Portugal
Thomas Cook Airlines
Turkish Airlines
US Airways (3 Liveries)
Vietnam Airlines
Virgin Atlantic Airways

Cockpit LED BLUE
Blue LED
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa