Basa

Airbus A340 Mega Package Vol 1 FSX & P3D

Informasi

Updated on 26 / 09 / 2018 : Saiki 100% kompatibel karo Prepar3D v4 +, paket rampung redone - Installer v10.5
paket lengkap kalebu kabeh Airbus A340-XXX (saka Thomas Ruth) karo kokpit virtual lan 42 repaints kualitas dhuwur. Ugi ngewrat kalih jinis swara: CFM56-5C lan Rolls-Royce Trent 500 (by André Silva lan Devyn Silverstein) Pack Originally nglumpuk lan diowahi dening Luis Quintero lan rada didandani dening Rikoooo.

Klebu 27 adat lan views nyata kalebu 10 nang 17 njaba.
Sistem lan swara FMC, GPWS lan AutoBrake digawe dening Garrett Smith, Jimmy Wong & Matt Smith lan Project Opensky.


Airbus A340-200 Airbus A340-300 Airbus A340-500 Airbus A340-600

Aerolineas Argentinas
Eithad Airways
Malaysia Airlines
Air New Zealand
Philippine Airlines

Air China
Air France (New & Old Colors)
Air Tahiti Nui
China Eastern Airlines
China Airlines
Emirat
Finnair (Anyar & Warna Kuning)
Teluk Air
Iberia
Kuwait Airways
LAN Chile
Lufthansa (2 Liveries)
Swiss International Air Lines
TAP Portugal
Virgin Atlantic Airways

Arik Air
EgyptAir
Emirat
Etihad Airways
Singapore Airlines
TAM Airlines
Thai International Airways

China Eastern Airlines
EgyptAir
Etihad Airways
Hainan Airlines
Warna House
Iberia
Lufthansa
Qatar Airways
Singapore Airlines
Virgin Atlantic Airways

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa