Basa

JetBlue A320 Mega Pack FSX & P3D versi 2

Informasi

Iki Pack saka Airbus A320 saka airliner US JetBlue udara, karo tekstur 17 gawan edisi khusus. Virtual kokpit tekstur remastered ing HD, swara khusus lan asli, ukuran Airbus A321, nambahake ing 100 kompatibel karo Prepard3D lan FSX Steam. Paket sing kudu diwenehi pacar Airbus.

JetBlue Airways NASDAQ: JBLU (IATA: B6; ICAO: JBU) iku sawijining maskapai penerbangan Amerika karo prices kurang adhedhasar ing Forest Hills, New York (Amérika Sarékat). Maskapai iki ngoperasikaké penerbangan domestik lan internasional saka pusat kanggo bandara internasional John F. Kennedy. Iki maskapai katelu diadegaké déning David Neeleman sawise WestJet lan Morris Air.

fsx 2015-08-22 00-43-55-26fsx 2015-08-22 00-45-36-08fsx 2015-08-22 00-46-38-71fsx 2015-08-22 00-47-09-84
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa