Airbus A320-232 ing British Airways Landor FSX & P3D HOT
Airbus_A320-232_British_Airways_Landor_FSX_P3D_1
Airbus_A320-232_British_Airways_Landor_FSX_P3D_22
Airbus_A320-232_British_Airways_Landor_FSX_P3D_33
Airbus_A320-232_British_Airways_Landor_FSX_P3D_44


  • Airbus A320-232 dirancang dening Project Airbus, Paket iki kalebu Stefan Liebe 2D Panel A32X, sing kalebu SFCC (slats / flaps komputer) sing wis diatur dening Ken Webber, uga Callouts, perhitungan V1, auto flare, FMC Lan luwih akeh. Paket swara IAE2500 saka SkyHigh Simulations uga kalebu. Thanks kanggo Ken Webber kanggo repaint iki, pack, lan ijin kanggo nuduhake.


    Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 1Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 2Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 3Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 4Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 5Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 6Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 7Airbus A320 232 Inggris Airways Landor FSX P3D 8



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan