Amerika Utara F-86 EF Saber FSX HOT
sf8601
sf86022
sf86033
sf86044


  • Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene

    Punika ing Amérika Lor F-86 E / F SABER + SP1 sing dianyari FSX. Kapal terbang kanthi kokpit 3D sing lengkap lan tekstur foto-nyata, swara luar biasa lan model kasebut kualitas banget. Iki add-on bisa gampang dadi mbayar, nanging freeware kanggo rasa seneng! Sing nggumunake! Langka dina iki ... Nuwun SectionF8 sama sing apik. Klebu ing kaca iki paket khusus saka 9 tekstur tambahan.

    PÈNGET: Sampeyan kudu maca manual klebu kanggo mangerténi nduwe fungsi piranti kalebu pindah landing nyata.

    iki add-on wiwitane dirancang kanggo FS2004 banjur diadaptasi kanggo FSX, sawetara fungsi wis diaktifake kanthi sengaja kanggo njaga tingkat FPS (Frames Per Second) sing nyukupi minangka efek asap.

    Waca related video Vintage:




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan