Basa

Amerika Utara F-86 EF Saber FSX

Informasi

Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene

Punika ing Amérika Lor F-86 E / F SABER + SP1 sing dianyari FSX. Pesawat kanthi kokpit 3D lengkap lan tekstur foto-realistis, swara sing luar biasa lan model sing dhuwur banget. Tambahan iki bisa gampang dadi payload, nanging iku perangkat sing gratis kanggo kabecikan kita! Iku apik banget! A rarity iki dina ... Thanks to SectionF8 sama sing apik. Klebu ing kaca iki paket khusus saka 9 tekstur tambahan.

PÈNGET: Sampeyan kudu maca manual klebu kanggo mangerténi nduwe fungsi piranti kalebu pindah landing nyata.

Tambahan iki asline dirancang kanggo FS2004 lan banjur diadaptasi kanggo FSX, sawetara fungsi wis diaktifake kanthi sengaja kanggo njaga tingkat FPS (Frames Per Second) sing nyukupi minangka efek asap.

Waca related video Vintage:

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa