Basa

Amerika Utara T-6G Texan kanggo FSX SP2

Informasi

  • Size 18.82 MB
  • Downloads 11 554
  • digawe 11-04-2010
  • Diowahi 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Ora dites yen native FSX
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: David Eckert, Warwick Carter, Michael Flahault
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
The North American Aviation T-6 Texan ana siji-mesin pesawat trainer majeng digunakake kanggo nglatih pilot saka Tentara Amerika Serikat Air Angkatan, Angkatan Laut Amérika Sarékat, Angkatan Udhara Royal lan pasukan online saka British Commonwealth Perang Donya II lan menyang 1950 kang. Dirancang dening Amérika Lor Aviation, T-6 dikenal dening macem-macem sebatan gumantung model lan angkatan udara operasi. The USAAC ditetepake minangka "AT-6", ing Angkatan Laut ing "SNJ", lan pasukan online Inggris Commonwealth, Harvard, jeneng iku misuwur dening njaba Amerika Serikat. Tetep pesawat warbird populer.

Kalebu loro tekstur, swara adat lan kokpit virtual fungsi, mesin ayu.

Manungsa waé minangka mayoritas tambahan kanggo ons FSX sampeyan kudu diinstal FSX SP2 (Paket Layanan 2) kanggo nambah iki kanggo bisa, ora kasebut bakal transparan lan tanpa tekstur. Klik kene kanggo ngundhuh lan nginstal SP2. Elinga yen sampeyan kudu wis duwe SP1 diinstal kanggo nginstal SP2.
Sawise manipulations yen isih duwe masalah download "Gauges Recovery"Lan mateni pratayang DX10
  • Panganggité: David Eckert, Warwick Carter, Michael Flahault
  • download
Informasi

  • Size 18.82 MB
  • Downloads 11 554
  • digawe 11-04-2010
  • Diowahi 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Ora dites yen native FSX
  • Diuji OK karo FSX Nyepetake + SP2 + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: David Eckert, Warwick Carter, Michael Flahault
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa