Amerika Utara T-6G Texan kanggo FSX SP2 HOT
T-6G_Teksan_kanggo_FSX_SP2_1
T-6G_Teksan_kanggo_FSX_SP2_22
T-6G_Teksan_kanggo_FSX_SP2_33
T-6G_Teksan_kanggo_FSX_SP2_44


  • The North American Aviation T-6 Texan ana siji-mesin pesawat trainer majeng digunakake kanggo nglatih pilot saka Tentara Amerika Serikat Air Angkatan, Angkatan Laut Amérika Sarékat, Angkatan Udhara Royal lan pasukan online saka British Commonwealth Perang Donya II lan menyang 1950 kang. Dirancang dening Amérika Lor Aviation, T-6 dikenal dening macem-macem sebatan gumantung model lan angkatan udara operasi. The USAAC ditetepake minangka "AT-6", ing Angkatan Laut ing "SNJ", lan pasukan online Inggris Commonwealth, Harvard, jeneng iku misuwur dening njaba Amerika Serikat. Tetep pesawat warbird populer.

    Kalebu loro tekstur, swara adat lan kokpit virtual fungsi, mesin ayu.

    Manungsa waé minangka mayoritas add-onkanggo FSX sampeyan kudu diinstal FSX SP2 (Service Pack 2) kanggo iki add-on supaya bisa digunakake, yen ora bakal transparan lan tanpa tekstur. Klik kene kanggo ngundhuh lan nginstal SP2. Elinga yen sampeyan kudu wis duwe SP1 diinstal kanggo nginstal SP2.
    Sawise manipulations yen isih duwe masalah download "Gauges Recovery"Lan mateni pratayang DX10



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (44 Votes)
  • Size 18.82 MB
  • Downloads 14 350
  • digawe 11-04-2010
  • dianyari 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Ora dicenthang yen asli FSX format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Akselerasi Microsoft Flight Simulator X ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • David Eckert, Warwick Carter, Michael Flahault
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan