Basa

North American Rockwell OV-10A Bronco Series FSX

Informasi

  • Size 20.9 MB
  • Downloads 16 303
  • digawe 31-05-2012
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
16 / 11 / 2017: Saiki kompatibel Prepar3D v1, v2, v3, v4
versi FS2004 klik kene

Kene maneh a super Marvel kanggo nyoba tanpa moderat, punika proyek uga rampung! punika Tim Conrad.
Paket lengkap: HD 2048x2048 tekstur DXT5, kokpit virtual berkualitas tinggi lan bisa diklik, swara khusus, asli FSX Model SP2, 3D digawe karo FSX SDK SP2 / Nyepetake.

Kalebu karo enem repaints lan papat model 3D: "20th Tass, Danang, South Viet Nam 1969", "VMO 2 USMC, Danang, South Viet Nam 1970", "VAL-4 USN, Bien Thuy, South Viet Nam 1971", " Angkatan Udhara Moroccan 1980 kang "," 40 Skwadron, Barcelona, ​​Venezuela Angkatan Udhara 1973 "," 3 Skwadron, Baucou, Indonesia Air Force 1981 "

Pesawat OV-10 Putera lemah serangan, pengintaian lan guide tentara meriem dikembangaké déning tenan Amérika Lor. Kang melu antara liya ing Perang Vietnam lan perang nglawan narcotics ing Kolombia, ngendi iku isih layanan.
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 20.9 MB
  • Downloads 16 303
  • digawe 31-05-2012
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa