Basa

IRIS Pro Series T-6A Texan II FSX & P3D

Informasi

Updated on 06 / 01 / 2019 : Nambah panel 2D, adaptasi kanggo Prepar3D v4, versi installer 10.5
The Beechcraft T-6 Texan II yaiku pesawat turboprop single-engined dibangun dening Raytheon Aircraft Company (saiki Hawker Beechcraft). Adhedhasar Pilatus PC-9, ing T-6 digunakake dening Angkatan Udara Amerika Serikat kanggo latihan pilot dhasar lan ing Angkatan Laut Amerika Serikat kanggo Primary lan jangka panjang Joint Naval Officer Flight (nfo) lan Angkatan Udhara Pertempuran Systems Officer (CSO) training. Wis diganti peksa iku Air T-37B Tweet lan ngganti Navy kang T-34C Turbo Mentor. T-6A uga dipigunakaké minangka trainer dhasar dening Angkatan Royal Canadian Air (CT-156 Harvard II), Luftwaffe Jerman, Angkatan Udhara Yunani, Angkatan Udhara Israel (Efroni), lan Air peksa Irak.

fitur:
  • Kualitas tekstur DXT3 kanggo ningkatake pigura ing lingkungan sing rinci banget.
  • Pengukur kanopi lekukan kanggo penerbangan mabur wengi sing akurat.
  • Cockpit Virtual Interactive kalebu variétas obyek interaktif adat.
  • Muncul labels warning, restraints nyonggo lan isine intake plus liyane saka sawijining daftar wis mlebu pesawat.
  • Soundpack Custom dirancang dening Christoffer Petersen saka Turbine Swara Studios.
  • Sistem simulasi sing dirancang khusus kalebu Piranti Bantuan Potong. Dinamika pesawat terbang saka dinamika pesawat modeler Rick Piper lengkap karo kemampuan spin ing FS9 lan FSX.
  • Two model external panutup Texan II lan Texan II Fitur karo bahan bakar external tanks.Authentic panel 2D anyar karo VFR lan nyembul windows, kabeh karo adat diprogram ukuran XML saindhenging.

IRIS T 6A Texan II FSX P3D  1IRIS T 6A Texan II FSX P3D  2IRIS T 6A Texan II FSX P3D  3IRIS T 6A Texan II FSX P3D  4IRIS T 6A Texan II FSX P3D  5IRIS T 6A Texan II FSX P3D  6IRIS T 6A Texan II FSX P3D  7IRIS T 6A Texan II FSX P3D  8IRIS T 6A Texan II FSX P3D  9

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa