Alpha T-28 Trojan Set FSX & P3D HOT
alpha_t-28_trojan_set_1
alpha_t-28_trojan_set_22
alpha_t-28_trojan_set_33
alpha_t-28_trojan_set_44


  • T-28 Trojan iki latihan mabur digunakake dening Angkatan Laut Amerika sawise 1949. Punika mengko diganti dening T-34 Mentor. bidang iki bisa nampa ing operator a. (FS2004 versi kompatibel kasedhiya ing kene)

    Apik banget add-on pribumi kanggo FSX & P3D biyen payware nanging saiki gratis! Kalebu sangang tekstur, VC kanthi ukuran khusus lan 4 model. Gunakake tombol T sing wis diprogram kanggo tailhook. Waca readme kanggo fungsi liyane.

    Video



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 24.9 MB
  • Downloads 12 495
  • digawe 20-09-2013
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Alphasim / Virtavia external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan