Basa

North American Rockwell OV-10D USMC & CAP FSX & P3D

Informasi

  • Size 18.7 MB
  • Downloads 5 206
  • digawe 09-02-2018
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Model asli dening Tim Conrad, FSX format asli dening LLS, Dipasang lan diedit dening Chris Evans, ngemot dening Ken Glazer
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Rockwell OV-10D Bronco ing werna saka Angkatan Laut Amerika Serikat (USMC) lan Patroli Air Sipil (CAP: auxiliary sipil Angkatan Udara AS). Model 3D diowahi dadi native FSX format dening LLS. Prepar3D v4 kompatibel, kalebu swara khusus, tekstur resolusi dhuwur, animasi, tolok khusus. Thanks kanggo Chris Evans kanggo gambar kasebut.

Babagan pesawat nyata:

Bronco OV-10 yaiku sawijining serangan bumi, pesawat pengintai lan panuntun dhasar sing dirancang dening Amérika Lor. Dheweke wis melu, antara liya, Perang Vietnam lan perang nglawan para narkoba ing Kolombia nganti 2015. Versi OV-10D dirancang kanggo US Marine Corps ing wayah wengi.

OV-10D dilengkapi turbin apik, kanopi kanopi sing bisa nggawa bakul roket, flare, bom gratis utawa bom laser, lan tank njaba. A FLIR AN / AAS-37 dibangun dening Texas Instruments lan perancang laser dipasang ing turu sing dumunung ing irung pesawat. Iki bisa disambungake menyang pistol General Electric M97 20 mm sing dipasang ing turu miturut fuselage tinimbang sirip cocking OV-10A. Peralatan iki dilengkapi karo sistem panelusuran lan peringatan radar APR-39, peluncur decile ALE-39 lan sistem pengurangan panas gas buang. (Sumber Wikipedia).

ov10dpk1ov10dpk3ov10dpk5ov10dpk6ov10dpk7ov10dpk8Prepar3D 2018 02 09 19 08 15 15Prepar3D 2018 02 09 19 23 14 24Prepar3D 2018 02 09 19 23 51 44Prepar3D 2018 02 09 19 25 04 24Prepar3D 2018 02 09 19 26 46 93Prepar3D 2018 02 09 19 27 00 76
  • Pengarang: Model asli dening Tim Conrad, FSX format asli dening LLS, Dipasang lan diedit dening Chris Evans, ngemot dening Ken Glazer
  • download
Informasi

  • Size 18.7 MB
  • Downloads 5 206
  • digawe 09-02-2018
  • Diowahi 29-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Model asli dening Tim Conrad, FSX format asli dening LLS, Dipasang lan diedit dening Chris Evans, ngemot dening Ken Glazer
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa