Basa

Amerika Utara F-100C Super Sabre CWDT FSX & P3D

Informasi

  • Size 33.2 MB
  • Downloads 2 500
  • digawe 22-02-2019
  • Diowahi 23-02-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pangarang: Team Design Classic Warbirds, paket lan konversi asli dening LLS
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Punika F-100 Super Saber salah satunggaling pejuang supersonik Amerika (penerbangan kapisan ing 1955), pengimpor punika minangka konversi asli kangge FSX Akselerasi kompatibel Prepar3D v4 +. Klebu sawetara animasi, kokpit virtual dhasar, panel 2D, swara, telung repaints, lan dokumentasi.

Super Saber Amérika Lor F-100 minangka bagéan saka pejuang supersonik Amerika pisanan sing dikenal minangka Pejuang Serangan Century, bebarengan karo misionaris Sovyet Mikoyan-Gourevitch MiG-19 Petani. Pesawat iki dijenengi Hun (abbreviation A hundred referring to its designation "F-100") dening pilot-pilot sing ngapresiasi banget marang dheweke. Sinau luwih saka 2,000 salinan, F-100 nduweni karir suwene lan digunakake nganti 1982 dening Turki. (Sumber Wikipedia)


F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  1F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  2F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  3F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  4F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  5F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  6F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  7F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  8F 100C Super Saber CWDT FSX P3D  9
  • Pangarang: Team Design Classic Warbirds, paket lan konversi asli dening LLS
  • download
Informasi

  • Size 33.2 MB
  • Downloads 2 500
  • digawe 22-02-2019
  • Diowahi 23-02-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pangarang: Team Design Classic Warbirds, paket lan konversi asli dening LLS
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa