Armada Emirates FSX & P3D HOT
Flotte_Emirates_FSX_1
Flotte_Emirates_FSX_22
Flotte_Emirates_FSX_33
Flotte_Emirates_FSX_44


  • gambar Emirat Fleet

    Lengkap Emirates Fleet v3.0 kompatibel karo FSX SP2, Akselerasi, FSX Steam Edition lan Prepar3D v XX. Lan kompilasi ngédap kasedhiya kanggo free. Rikoooo wis diwenehi manungsa waé tartamtu ing integrasi lan fungsi sistem avionics, kalebu mbenakake akeh kewan omo. armada iki istimewa kasedhiya saka Rikoooo, iku ora ana ngendi wae liya.

    Pack iki kalebu kabeh pesawat cocog kanggo armada Emirat minangka kanggo Agustus 18, 2016.

    Emirat melodi kasedhiya ing kapal:


    Sawetara alat pengukur, utamane Microsoft ® wis diolah maneh kanggo adaptasi sing luwih apik gumantung saka model sing dipilih. Saben pesawat duwe swara pribadi dhewe gumantung karo jinis mesin; Electric General, Rolls-Royce Trent utawa CFM International. Sampeyan prabédan antara Boeing 777-200ER lan 777-300 utawa 777-300ER amarga model penerbangan wis disetel supaya sampeyan bisa ngrasakake beda bobot, ukuran, bentuk lan tenaga mesin. Saben pesawat dikonfigurasi supaya bisa dadi mitra sejatine. Sawetara tekstur digawe dening Rikoooo utawa diowahi (utamane tekstur wengi) supaya cocog karo Emirat. Kendaraan utilitas sing makarya ing sekitar B777-XXX minangka warna perusahaan lan bisa kanthi animasi kanthi panel "Utility".

    Kabeh model sing dilengkapi sistem woro-woro ing kabin (kajaba 747-8F Cargo) lan GPWS (Ground jarak Warning System) lan kokpit virtual 3D lan panel 2D. Uga klebu FMC, Ground Handlin System, autoflare kanggo Airbus lan liyane.


    Kata

    Nalika sapisanan miwiti, sampeyan bakal duwe rongpuluh pesen kaya ing ngisor iki (ora karo Prepar 3D)



    Mangga njawab Hajar minangka kakehan perlu.



    Jawaban Ya minangka kakehan perlu

    Sampeyan mung kudu nindakake iki sapisan nalika sapisanan miwiti armada.



    gambar:
       
     
     
         
         

     
    model kasedhiya ing Pack

    Airbus A330-200 Emirates FSX & P3D Entre layanan en en 1999
    Moteurs: RR Trent 772B
    Capacité en passagers: kelas 3 237 ou en 2 kelas 278



    Airbus A340-300 Emirat FSX & P3D
    Moteurs: CFM 56
    Capacité en passagers: kelas 3 257



    Airbus A340-500 Emirat FSX & P3D Entre layanan en en 2003
    Moteurs: RR Trent 553
    Capacité en passagers: kelas 3 258
     


    Airbus A380-861 Emirat & LA Dodges FSX & P3D
    Moteurs: GP7200
    Capacité en passagers: 3 Classes 489 (très long-courrier) lan 517 (long-courrier) lan 2 Classes - 600 (moyen-courrier)
    Inclus avec deux repaints



    Kargo Boeing 747-8F Emirat FSX & P3D
    Moteurs: GEnx-2B67
    repaint utama Rikoooo



    Boeing 777-200 / ER Emirates FSX & P3D Entre layanan en en 1996
    Moteurs: RR Trent 877 (tipe A) / RR 892 (tipe B)
    Konfigurasi de la cabine: kelas 3 kelas 290 ou 2 346



    Boeing 777-200LR Emirates FSX & P3D Entre en layanan en 2007 est l'un des avions les plus perfectionnés au monde
    Moteurs: GE90-110B1L
    Capacité en passagers: NYC 3 - 266



    Boeing 777-300 Emirat FSX & P3D Emirat en possède 12. Teka dans la flotte en 1999
    Moteurs: RR Trent 892
    Capacité en passagers: kelas 3 364



    Boeing 777-300ER Emirat FSX & P3D Teka dans la flotte en 1999
    Moteurs: GE90-115BL1
    Capacité en passagers: kelas 3 364 / 358 / kelas 354 ou 2 427 / 442


    Airbus A319-115 Emirates Eksekutif FSX & P3D
    Saiki, Emirat nawakake layanan jet pribadi unik lan kemewahan
    Repaint dening Rikoooo
    thumb a319 1 thumb a319 2 thumb a319 3

    Video: Real A319-115 Emirate Executive
  • Versi 3.0 - 18 / 08 / 2016
    • Kompatibilitas karo FSX Steam Edition lan Prepar3D v3
      New Airbus A319-15 Emirat Executive - layanan Unik, Jet Pribadi. Tekstur dening Rikoooo
    • Added FMC ing kabeh pesawat karo lambang ing panel 2D
    • Added Ground Handling System
    • Kokpit virtual anyar kanggo A380 (A340 VC saka Thomas Ruth) -. A380 VC sadurunge uga pesawat lan pesawat ora bisa dikontrol kanthi bener ing mode AP
    • Added Emirat LA Dodgers repaint khusus kanggo A380
    • New 2D Panel lan ukuran anyar kanggo A380
    • Apik kokpit virtual kanggo A330 lan A340
    • panel HD New lan ukuran anyar kanggo B777
    • Ditambah msvcr70.dll DLL ing folder utama FSX / P3D kanggo mbenerake masalah tampilan karo B777
    • New GPWS muni Boeing lan Airbus
    • Auto-installversi 10
    • Telpon sawetara kewan omo

    Versi 2.1 - 05/05/2013
    • Telpon panel 2D saka A380, radio cilik banget.

    Versi 2.0 - 26 / 04 / 2013
    • Instalasi digawe cocog Windows 8 lan Prepar3D.
    • Nambahake FMC ing VC lan 2D Panel kanggo A33X lan A34X.
    • ukuran ireng New ing A33X lan A34X lan tekstur HD anyar ing VC.
    • "Advanced VC" dening Alrot kanggo B747 + FMC + Autoland gauge.
    • Nambah panel 2D digawe dening Rikoooo kanggo A380 + Ngadaptasi VC kanggo FSX, mbenerake macem-macem kewan omo lan tekstur, kreasi gauge kalebu Gear gauge.
    • Nambahake FMC ing B777-XXX + Adaptasi teksture kaca (alpha chanel) kanggo Prepar3D.
    • Konversi tekstur ing format DXT5 kanggo performa luwih apik.
    • Mbecike akeh kewan omo liyane ...



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.0
  • Rating
    (152 Votes)
  • Size 331 MB
  • Downloads 473 518
  • digawe 29-06-2011
  • dianyari 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • dhaftar lengkap menyang paket
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan