Basa

Armada Emirates FSX & P3D versi 3.0

Informasi

  • Size 331 MB
  • Downloads 457 059
  • digawe 29-06-2011
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Lengkap daftar menyang paket
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Versi 3.0 - 18 / 08 / 2016
  • Kompatibilitas karo FSX Steam Edition lan Prepar3D v3
    New Airbus A319-15 Emirat Executive - layanan Unik, Jet Pribadi. Tekstur dening Rikoooo
  • Added FMC ing kabeh pesawat karo lambang ing panel 2D
  • Added Ground Handling System
  • kokpit New virtual kanggo A380 (A340 VC saka Thomas Ruth) -. Previous A380 VC banget jip lan pesawat ora bisa kontrol mlaku ing mode AP
  • Added Emirat LA Dodgers repaint khusus kanggo A380
  • New 2D Panel lan ukuran anyar kanggo A380
  • Apik kokpit virtual kanggo A330 lan A340
  • panel HD New lan ukuran anyar kanggo B777
  • Ditambah msvcr70.dll DLL ing folder utama FSX / P3D kanggo mbenerake masalah tampilan karo B777
  • New GPWS muni Boeing lan Airbus
  • Auto-installer versi 10
  • Telpon sawetara kewan omo

Versi 2.1 - 05 / 05 / 2013
  • Telpon panel 2D saka A380, radio cilik banget.

Versi 2.0 - 26 / 04 / 2013
  • Instalasi digawe cocog Windows 8 lan Prepar3D.
  • Nambahake FMC ing VC lan 2D Panel kanggo A33X lan A34X.
  • ukuran ireng New ing A33X lan A34X lan tekstur HD anyar ing VC.
  • "Advanced VC" dening Alrot kanggo B747 + FMC + Autoland gauge.
  • Nambah panel 2D digawe dening Rikoooo kanggo A380 + Ngadaptasi VC kanggo FSX, mbenerake macem-macem kewan omo lan tekstur, kreasi gauge kalebu Gear gauge.
  • Nambahake FMC ing B777-XXX + Adaptasi teksture kaca (alpha chanel) kanggo Prepar3D.
  • Konversi tekstur ing format DXT5 kanggo performa luwih apik.
  • Mbecike akeh kewan omo liyane ...
gambar Emirat Fleet

Lengkap Emirates Fleet v3.0 kompatibel karo FSX SP2, Akselerasi, FSX Steam Edition lan Prepar3D v XX. Lan kompilasi ngédap kasedhiya kanggo free. Rikoooo wis diwenehi manungsa waé tartamtu ing integrasi lan fungsi sistem avionics, kalebu mbenakake akeh kewan omo. armada iki istimewa kasedhiya saka Rikoooo, iku ora ana ngendi wae liya.

Pack iki kalebu kabeh pesawat cocog kanggo armada Emirat minangka kanggo Agustus 18, 2016.

Emirat melodi kasedhiya ing kapal:


Sawetara ukuran, ing Microsoft tartamtu ® gedhe-gedhe wis reworked kanggo adaptasi luwih gumantung ing model milih. Saben bidang wis swara pribadi dhewe gumantung ing jinis engine; General Electric, Rolls-Royce Trent utawa CFM International. Sampeyan wis nggawe prabédan antarane Boeing 777-200ER lan 777-300 utawa 777-300ER amarga model pesawat wis disetel kanggo nggawe sing aran prabédan ing bobot, ukuran, wangun lan daya engine. Saben pesawat wis diatur kanggo nyedhaki minangka pasangan nyata. Sawetara tekstur wis digawe dening Rikoooo utawa dipunéwahi (utamané wengi tekstur) kanggo cocog minangka rapet bisa karo Emirat. kendaraan sarana digunakake watara B777-XXX sing werna perusahaan lan bisa gampang animasi karo panel "sarana".

Kabeh model sing dilengkapi sistem woro-woro ing kabin (kajaba 747-8F Cargo) lan GPWS (Ground jarak Warning System) lan kokpit virtual 3D lan panel 2D. Uga klebu FMC, Ground Handlin System, autoflare kanggo Airbus lan liyane.


Kata

Nalika sapisanan miwiti, sampeyan bakal duwe rongpuluh pesen kaya ing ngisor iki (ora karo Prepar 3D)



Mangga njawab Hajar minangka kakehan perlu.



Jawaban Ya minangka kakehan perlu

Sampeyan mung kudu nindakake iki sapisan nalika sapisanan miwiti armada.



gambar:


model kasedhiya ing Pack

Airbus A330-200 Emirates FSX & P3D Entre layanan en en 1999
Moteurs: RR Trent 772B
Capacité en passagers: kelas 3 237 ou en 2 kelas 278



Airbus A340-300 Emirates FSX & P3D
Moteurs: CFM 56
Capacité en passagers: kelas 3 257



Airbus A340-500 Emirates FSX & P3D Entre layanan en en 2003
Moteurs: RR Trent 553
Capacité en passagers: kelas 3 258



Airbus A380-861 Emirates & LA Dodges FSX & P3D
Moteurs: GP7200
Capacité en passagers: 3 Classes 489 (très long-courrier) lan 517 (long-courrier) lan 2 Classes - 600 (moyen-courrier)
Inclus avec deux repaints



Boeing 747-8F Emirates Cargo FSX & P3D
Moteurs: GEnx-2B67
repaint utama Rikoooo



Boeing 777-200 / ER Emirates FSX & P3D Entre layanan en en 1996
Moteurs: RR Trent 877 (tipe A) / RR 892 (tipe B)
Konfigurasi de la cabine: kelas 3 kelas 290 ou 2 346



Boeing 777-200LR Emirates FSX & P3D Entre en layanan en 2007 est l'un des avions les plus perfectionnés au monde
Moteurs: GE90-110B1L
Capacité en passagers: NYC 3 - 266



Emirates Boeing 777-300 FSX & P3D Emirat en possède 12. Teka dans la flotte en 1999
Moteurs: RR Trent 892
Capacité en passagers: kelas 3 364



Boeing 777-300ER Emirates FSX & P3D Teka dans la flotte en 1999
Moteurs: GE90-115BL1
Capacité en passagers: kelas 3 364 / 358 / kelas 354 ou 2 427 / 442


Airbus A319-115 Emirates Eksekutif FSX & P3D
Saiki, Emirat nawakake layanan jet pribadi unik lan kemewahan
Repaint dening Rikoooo
thumb a319 1 thumb a319 2 thumb a319 3

Video: Real A319-115 Emirate Executive
  • Penulis: Lengkap daftar menyang paket
  • download
Informasi

  • Size 331 MB
  • Downloads 457 059
  • digawe 29-06-2011
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Lengkap daftar menyang paket
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa