Flotte Royal Air Maroc FSX & P3D HOT
Fleet_Royal_Air_Maroc_FSX_1
Fleet_Royal_Air_Maroc_FSX_22
Fleet_Royal_Air_Maroc_FSX_33
Fleet_Royal_Air_Maroc_FSX_44



  • Exclusive Rikoooo.com

    Iki minangka armada lengkap Royal Air Maroc (RAM) plus armada ekstra Atlas-Blue lan Jet4you kanggo FSX. Paket iki wis dioptimalake kanggo kinerja maksimum ing FSX. Wolung cet (plus papat liyane) kanthi realistis bisa dirancang khusus kanggo paket iki. Akun armada RAM ing taun 2012 yaiku enem model pesawat aktif, telu kanggo armada Atlas-Blue lan loro kanggo armada Jet4you. Kabeh model kasebut ana ing paket iki karo cat sing gegandhengan.

    ing FSX dhaptar pabrik nggoleki "Royal Air Maroc"Utawa"Atlas-Blue.com"Utawa"Jet4you.com"Kanggo nampilake pesawat dhuwur.

    A mayoritas pesawat iki ora kompatibel karo DirectX 10, perlu ngaktifake fitur iki ing FSX, yen sampeyan ora ngerti carane matur nuwun kanggo maca FAQ.

    Pack Retail

    Klik ing gambar kanggo enlarge

    Royal Air Maroc


    Airbus A321-211 RAM
    Airbus A321-211 + VC
    Boeing 737-500 RAM
    Boeing 737-500 + 2D Panel
    Boeing 737-700 RAM
    Boeing 737-700 + VC
    Boeing 747-400 RAM
    Boeing 747-400 + VC
    Boeing 757-200 RAM
    Boeing 757-200 + VC
    Boeing 767-300 RAM
    Boeing 767-300 + VC (737)
    Boeing 747-400 VC
    B747 VC
    Boeing 757-200 VC
    B757 VC


    Atlas-Blue


    A321-211 Atlas-Blue
    Airbus A321-211 + VC
    Boeing 737-400 Atlas-Blue
    Boeing 737-400 + 2D Panel
    Boeing 737-800 Atlas-Blue
    Boeing 737-800 + 2D VC
    A321-211 Atlas-Blue-New
    Airbus A321-211 (werna New) + VC
    Boeing 737-400 Atlas-Blue New
    Boeing 737-400 (werna New) + 2D Pane
    Boeing 737-800 Atlas-Blue New
    Boeing 737-800 (werna New) + 2D VC
    Boeing 737-800 VC
    B737 VC
    A321-211 VC
    A321 VC

    Jet4you

    Boeing 737-400 Jet4you
    Boeing 737-400 + 2D Panel
    Boeing 737-800 Jet4you
    Boeing 737-800 + VC
    Boeing 737-400 Panel
    B737-400 / 500 2D Panel
  • Auto-installer dianyari kanggo versi 10 lan kompatibilitas karo FSX Steam Edition lan Prepar3D vx



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi1.0
  • Rating
    (4 Votes)
  • Size 176 MB
  • Downloads 53 375
  • digawe 14-06-2012
  • dianyari 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • dhaftar Full ing Pack
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan