Basa

Flotte Royal Air Maroc FSX & P3D versi 1.0

Informasi

  • Size 176 MB
  • Downloads 49 593
  • digawe 14-06-2012
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Daftar lengkap ing pek
Instaler otomatis diupdate kanggo versi 10 lan kompatibilitas karo FSX Steam Edition lan Prepar3D vx


Exclusive Rikoooo.com

Iki minangka armada lengkap Royal Air Maroc (RAM) plus armada ekstra Atlas-Blue lan Jet4you kanggo FSX. Paket iki wis dioptimalake kanggo kinerja maksimum ing FSX. Lapan repaints (plus papat liyane) minangka nyata bisa wis dirancang khusus kanggo Pack iki. Akun armada RAM ing 2012 yaiku enem model pesawat, tiga armada Atlas-Biru lan loro armada Jet4you. Kabeh model iki ana ing paket iki kanthi repaints sing gegandhengan.

ing FSX dhaptar pabrik nggoleki "Royal Air Maroc"Utawa"Atlas-Blue.com"Utawa"Jet4you.com"Kanggo nampilake pesawat dhuwur.

A mayoritas pesawat iki ora kompatibel karo DirectX 10, perlu ngaktifake fitur iki ing FSX, yen sampeyan ora ngerti carane matur nuwun kanggo maca FAQ.

Pack Retail

Klik ing gambar kanggo enlarge

Royal Air Maroc


Airbus A321-211 RAM
Airbus A321-211 + VC
Boeing 737-500 RAM
Boeing 737-500 + 2D Panel
Boeing 737-700 RAM
Boeing 737-700 + VC
Boeing 747-400 RAM
Boeing 747-400 + VC
Boeing 757-200 RAM
Boeing 757-200 + VC
Boeing 767-300 RAM
Boeing 767-300 + VC (737)
Boeing 747-400 VC
B747 VC
Boeing 757-200 VC
B757 VC


Atlas-Blue


A321-211 Atlas-Blue
Airbus A321-211 + VC
Boeing 737-400 Atlas-Blue
Boeing 737-400 + 2D Panel
Boeing 737-800 Atlas-Blue
Boeing 737-800 + 2D VC
A321-211 Atlas-Blue-New
Airbus A321-211 (werna New) + VC
Boeing 737-400 Atlas-Blue New
Boeing 737-400 (werna New) + 2D Pane
Boeing 737-800 Atlas-Blue New
Boeing 737-800 (werna New) + 2D VC
Boeing 737-800 VC
B737 VC
A321-211 VC
A321 VC

Jet4you

Boeing 737-400 Jet4you
Boeing 737-400 + 2D Panel
Boeing 737-800 Jet4you
Boeing 737-800 + VC
Boeing 737-400 Panel
B737-400 / 500 2D Panel
  • Penulis: Daftar lengkap ing pek
  • download
Informasi

  • Size 176 MB
  • Downloads 49 593
  • digawe 14-06-2012
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Daftar lengkap ing pek

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa