Basa

Corsair International Fleet FSX & P3D

Informasi

  • Size 136 MB
  • Downloads 57 881
  • digawe 19-04-2013
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Lengkap daftar ing paket

Temokake ing paket eksklusif iki armada Corsair International lan Corsairfly.com FSX lan P3D !

Kajaba iku, ing Boeing 747-300 kalebu karo werna Corsair theold.
Corsair International tekstur A330-300 wis digawe dening Erik Bender (Rikoooo.com)
Corsair International A330-200 tekstur wis digawe dening Joseph ortu (panganggo) & meningkat dening Erik Bender (Rikoooo.com)

intine Flotte Corsair International FSX  &  P3D

Armada ing proses renovasi: Corsair wis dibukak 2 reconfigured Airbus A330-200 (siji ing agêng-Juli 2012, lan kapindho ing mburi Agustus).
Ing mburi 2012, loro A330.300s anyar bakal nggabungake armada, kang bakal tanggung direnovasi lan reconfigured dening agêng-2013.
nginggilaken Technical bakal digawe kanggo nambah tingkat kinerja pesawat, lan luwih nguwati safety.

Video saka Flyer8600


Airbus A330-200 / 300 : Model: Thomas Ruth
Authentic Rolls-Royce Trent 700 muni dening Ismail Zayan
tekstur meningkat ing VC, FMC ing VC ing
ukuran ireng lan akeh mbenerake dening Rikoooo
Autoland dening Dimitrios Moschos, wengi tekstur dening Rikoooo
thumb Snap733 thumb Flotte Corsair International FSX  P3D  3 thumb Flotte Corsair International FSX  P3D  4
thumb Snap735 thumb Snap736 thumb Snap737
thumb Snap738 thumb Snap739

Boeing 747-300 / 400: Model: Project Opensky
B747-400: Klebu karo GPWS, FMC lan VC apik Alejandro Rojas Lucena karo wipers
Autoland dening Dimitrios Moschos
Muni asli Pratt & Whitney JT9D-7A
B747-300: Authentic muni Pratt & Whitney PW4056 + 2D Panel, ora VC
thumb Snap742 thumb Snap743 thumb Snap747
thumb Snap749 thumb Flotte Corsair International FSX  P3D  2 thumb Flotte Corsair International FSX  P3D  1
thumb Snap743 thumb Snap744 thumb Snap745
  • Penulis: Lengkap daftar ing paket
  • download
Informasi

  • Size 136 MB
  • Downloads 57 881
  • digawe 19-04-2013
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Lengkap daftar ing paket

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa