Basa

Armada Easyjet v1.0 FSX & P3D

Informasi

  • Size 188 MB
  • Downloads 102 546
  • digawe 26-06-2013
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggité: Multiples Auhtors - Deleng ing paket
Armada EasyJet FSX-P3D intro

Rikoooo nyiapake fleet Easyjet versi 1.0 kanggo Flight Simulator X (FSX) SP2 utawa Akselerasi lan Prepar3D (P3D) kompatibel karo Windows XP / Vista / 7 / 8 +

paket iki dumadi saka sawetara model lan repaints ing provenances saka penulis beda, dhaptar penulis kasedhiya liwat installer. A amba matur nuwun kanggo wong-wong mau kanggo nyedhiyani kita Perangkat sing aman kualitas

  • Njupuk kontrol lawas Boeing 737-300 (No VC) klebu karo limang repaints + full 2D Panel
  • Boeing 737-700 (karo VC) + Advanced kokpit dening Alrot + wipers
  • Airbus A319-111 (karo VC) klebu telung repaints kalebu serie khusus "Unicef" + Special Pack + A319 V3 + LED biru, bidang wiwit mesin lan lampu mati, MACA MANUAL
  • Airbus A320-200 (karo VC) karo telung repaints klebu karo 200th edition orange khusus + Special Pack + A320 V3 + LED biru, bidang wiwit mesin lan lampu mati, MACA MANUAL
  • Lan bis Easyjet karo loro repaints, iku malah bisa fly!

Matur nuwun kanggo François Doré kanggo edition Airbus khusus V3 A319 / A320 dicocogake kanggo Pack. Iki ndadekake Airbus banget nyata.

Kabeh pesawat cocog kanggo sing saiki digunakake dening Easyjet, loro saka Boeing sing wis bubar wis dibusak saka armada. Wah mesin wis milih kanthi teliti kanggo cocog model bener. Kalebu efek swara saka penumpang yen Laka.

Wikipedia
EasyJet Airline Company Limited (gaya minangka EasyJet; LSE: EZJ) yaiku maskapai penerbangan Inggris kantor pusat ing London Luton Airport. Arupa maskapai paling gedhé ing Inggris, diukur cacahé penumpang digawa, operasi jadwal domestik lan internasional ing liwat rute 600 ing negara 32. Perusahaan tiyang sepah, EasyJet plc, wis kadhaptar ing London Stock Exchange lan iku anggota saka ing 100 Index FTSE ing 18 Maret 2013. Ing 7 Maret 2013, iku ngandhut "liwat 8,000 wong", adhedhasar saindhenging Eropah nanging utamané ing UK.

EasyJet wis katon expansion kanthi cepet wiwit diadegaké ing 1995, Duwe thukul liwat kombinasi pitukon lan lowongan basa bek dening konsumen dikarepake kanggo lelungan biaya kurang-online. Maskapai, bebarengan karo tambahan maskapai EasyJet Swiss, saiki makaryakke liwat pesawat 200, biasane Airbus A319. Wis dhasar 23 ing Eropah, kang paling gedhé Gatwick. Ing 2012, EasyJet digawa liwat 50 yuta penumpang lan kaloro paling gedhé sedheng biaya operator ing Eropah, konco Ryanair.

EasyJet tampil ing serial televisi Airline Broadcast ing ITV kang ngiring operasi maskapai ing London Luton lan mengko ing dhasar liyane.

Thumb 737-300-815 Thumb 737-300-816 Thumb 737-300-817 Thumb 737-300-818
Thumb 737-300-819 Thumb 737-300-820 Thumb 737-700-821 Thumb 737-700-822
Thumb 737-700-823 Thumb A319-824 Thumb A319-825 Thumb A319-826
Thumb A319-827 Thumb A319-828 Thumb A320-829 Thumb A320-830
Thumb A320-831 Thumb A320-832 Thumb A320-833 Thumb A320-834
thumb bis-835 thumb bis-836





Airbus A319 / A320 Serie V3 Special dening François Doré: Panel versi 3.05 saka 24 Juni 2012

info: http://www.rikoooo.com/fr/forum/154/33764


Waca manual Airbus A319 V3 ing Inggris: http://www.rikoooo.com/images/public/rikoooo-62/EasyJet_Fleet_FSX__P3D/User_manual_PA_319_FD_Special_Version_V3.pdf
Waca manual Airbus A320 V3 ing Inggris: http://www.rikoooo.com/images/public/rikoooo-62/EasyJet_Fleet_FSX__P3D/User_manual_PA_A320_FD_Special_Version_V3.pdf


Ecam1 flaps lengkap Flightplan seng
jumlah seng pendekatan ND 1
pendekatan ND 2 ND ARC ukuran 40
pfd vnav nav lalu lintas Radar
Moteur en feu

engine geni


Airbus A319 & A320 kokpit LED biru
Blue LED


  • Panganggité: Multiples Auhtors - Deleng ing paket
  • download
Informasi

  • Size 188 MB
  • Downloads 102 546
  • digawe 26-06-2013
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggité: Multiples Auhtors - Deleng ing paket

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa