Armada Easyjet v1.0 FSX & P3D HOT
EasyJet_Fleet_FSX_ & _P3D_1
EasyJet_Fleet_FSX_ & _P3D_22
EasyJet_Fleet_FSX_ & _P3D_33
EasyJet_Fleet_FSX_ & _P3D_44


  • Armada EasyJet FSX-P3D intro

    Rikoooo nyiapake fleet Easyjet versi 1.0 kanggo Flight Simulator X (FSX) SP2 utawa Akselerasi lan Prepar3D (P3D) kompatibel karo Windows XP / Vista / 7 / 8 +

    paket iki dumadi saka sawetara model lan repaints ing provenances saka penulis beda, dhaptar penulis kasedhiya liwat installer. A amba matur nuwun kanggo wong-wong mau kanggo nyedhiyani kita Perangkat sing aman kualitas

    • Njupuk kontrol lawas Boeing 737-300 (No VC) klebu karo limang repaints + full 2D Panel
    • Boeing 737-700 (karo VC) + Advanced kokpit dening Alrot + wipers
    • Airbus A319-111 (karo VC) klebu telung repaints kalebu serie khusus "Unicef" + Special Pack + A319 V3 + LED biru, bidang wiwit mesin lan lampu mati, MACA MANUAL
    • Airbus A320-200 (kanthi VC) kanthi telung cetakan klebu edisi 200 khusus oranye + Paket Khusus + A320 V3 + LED biru, bidang wiwit mesin lan lampu mati, MACA MANUAL
    • Lan bis Easyjet karo loro repaints, iku malah bisa fly!

    Matur nuwun kanggo François Doré kanggo edition Airbus khusus V3 A319 / A320 dicocogake kanggo Pack. Iki ndadekake Airbus banget nyata.

    Kabeh pesawat cocog kanggo sing saiki digunakake dening Easyjet, loro saka Boeing sing wis bubar wis dibusak saka armada. Wah mesin wis milih kanthi teliti kanggo cocog model bener. Kalebu efek swara saka penumpang yen Laka.

    Wikipedia
    EasyJet Airline Company Limited (gaya minangka EasyJet; LSE: EZJ) yaiku maskapai penerbangan Inggris kantor pusat ing London Luton Airport. Arupa maskapai paling gedhé ing Inggris, diukur cacahé penumpang digawa, operasi jadwal domestik lan internasional ing liwat rute 600 ing negara 32. Perusahaan tiyang sepah, EasyJet plc, wis kadhaptar ing London Stock Exchange lan iku anggota saka ing 100 Index FTSE ing 18 Maret 2013. Ing 7 Maret 2013, iku ngandhut "liwat 8,000 wong", adhedhasar saindhenging Eropah nanging utamané ing UK.

    EasyJet wis katon expansion kanthi cepet wiwit diadegaké ing 1995, Duwe thukul liwat kombinasi pitukon lan lowongan basa bek dening konsumen dikarepake kanggo lelungan biaya kurang-online. Maskapai, bebarengan karo tambahan maskapai EasyJet Swiss, saiki makaryakke liwat pesawat 200, biasane Airbus A319. Wis dhasar 23 ing Eropah, kang paling gedhé Gatwick. Ing 2012, EasyJet digawa liwat 50 yuta penumpang lan kaloro paling gedhé sedheng biaya operator ing Eropah, konco Ryanair.

    EasyJet tampil ing serial televisi Airline Broadcast ing ITV kang ngiring operasi maskapai ing London Luton lan mengko ing dhasar liyane.

    Thumb 737-300-815 Thumb 737-300-816 Thumb 737-300-817 Thumb 737-300-818
    Thumb 737-300-819 Thumb 737-300-820 Thumb 737-700-821 Thumb 737-700-822
    Thumb 737-700-823 Thumb A319-824 Thumb A319-825 Thumb A319-826
    Thumb A319-827 Thumb A319-828 Thumb A320-829 Thumb A320-830
    Thumb A320-831 Thumb A320-832 Thumb A320-833 Thumb A320-834
    thumb bis-835 thumb bis-836





    Airbus A319 / A320 Serie Special V3 dening François Doré: Versi panel 3.05 wiwit 24 Juni 2012

    info: https://www.rikoooo.com/fr/forum/154/33764


    Waca manual Airbus A319 V3 ing Inggris: https://www.rikoooo.com/images/public/rikoooo-62/EasyJet_Fleet_FSX__P3D/User_manual_PA_319_FD_Special_Version_V3.pdf
    Deleng manual Airbus A320 V3 ing basa Inggris: https://www.rikoooo.com/images/public/rikoooo-62/EasyJet_Fleet_FSX__P3D/User_manual_PA_A320_FD_Special_Version_V3.pdf


    Ecam1 flaps lengkap Flightplan seng
    jumlah seng pendekatan ND 1
    pendekatan ND 2 ND ARC ukuran 40
    pfd vnav nav lalu lintas Radar
    Moteur en feu

    engine geni


    Airbus A319 & A320 kokpit LED biru
    Blue LED





  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 188 MB
  • Downloads 110 590
  • digawe 26-06-2013
  • dianyari 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Kelipatan Auhtors - Waca ing paket
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan