Basa

Armada LTU International Airways FSX & P3D

Informasi

  • Size 215 MB
  • Downloads 81 444
  • digawe 09-02-2014
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggit: Multiple authors, repack dening Ricardo_tv, ditingkatake dening Rikoooo
Rikoooo presents armada maskapai LTU (Lufttransport-Unternehmen kanggo "perusahaan transportasi udhara") kang ing 2009 ditambahake Air Berlin. Pack iki edition khusus ing memori apa ana perusahaan iki saka 1955 kanggo 2009.

Nggoleki lan mabur pesawat sajarah 10 sing wis dumadi LTU armada wiwit 1955, saka Lockheed L-1011 Tristar ing Airbus A320 liwat BAe 146-200, kabeh pesawat iki bakal rekindle ngimpi saka past kamulyane. Saben pesawat ana ing Pack dilengkapi kokpit virtual kualitas fungsi lan panel 2d. Uga saiki, adat muni kanggo saben basis model mesin.

Paket iki wis dites lan disetujoni FSX-SP2 lan Akselerasi & Prepar3D v1, mesthine cocog karo versi 2 Prepar3D lan versi liyane saka FSX, nggawe tes sampeyan.
Thanks kanggo macem-macem penulis freeware klebu ing paket iki kanggo karya sanget sing.

Dhaftar pesawat karo foto njaba lan interior:

Airbus A320
Airbus A320 Airbus A320 Virtual Cockpit
Airbus A321-231
Airbus A321-231 Airbus A321-231 Virtual Cockpit
Airbus A330-300
Airbus A330-300 thumb Snap1038
BAe Systems 146-200
BAe Systems 146-200 BAE Sistem 146-200 Cockpit Virtual
Boeing B737-400
Boeing B737-400 Boeing B737-400 Virtual Cockpit
Boeing B747-215B
Boeing B747-215B Boeing B747-215B Virtual Cockpit
Boeing B757-200
Boeing B757-200 Boeing B757-200 Virtual Cockpit
Boeing B767-332ER
Boeing B767-332ER Boeing B767-332ER Virtual Cockpit
Lockheed L-1011 Tristar
Lockheed L-1011 Tristar Lockheed L-1011 Tristar Virtual Cockpit
McDonnell Douglas MD-11
McDonnell Douglas MD-11 McDonnell Douglas MD-11 Cockpit Virtual
  • Panganggit: Multiple authors, repack dening Ricardo_tv, ditingkatake dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 215 MB
  • Downloads 81 444
  • digawe 09-02-2014
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggit: Multiple authors, repack dening Ricardo_tv, ditingkatake dening Rikoooo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa