Fleet El Al Israel Airlines v1.0 FSX & P3D HOT
sriwahyuningsihfsx_p3d_1
sriwahyuningsihfsx_p3d_22
sriwahyuningsihfsx_p3d_33
sriwahyuningsihfsx_p3d_44


  • Rikoooo seneng nampilake armada lengkap El A ing taun 2014. Paket iki kompatibel karo Flight Simulator X SP2 / Acceleration lan Prepar3Dv1 (v2 mriksa kene). Matur suwun khusus kanggo kabeh penulis paket Freeware iki.

    el al tutupMadeg ing 1948 minangka National Airlines Israel, kita wis thukul dadi operator internasional adiluhung.

    Miturut nekani kanggo saben aspek saka layanan, lan assuring sing kabutuhan penumpang kita 'sing ketemu ing wektu, saben wektu, EL AL wis ditingkat dening IATA minangka salah siji saka telu maskapai online paling efisien ing donya. Kanthi jangkoan global ditambahi sawijining, didhukung dening jaringan internasional 77 kantor sales, EL AL nawakake Hospitality Israel tandhinganipun, tutul loropaken lan pribadi sing ndadekake wektu mabur lan ndadekake EL AL luwih saka mung mode trep saka lelungan.

    Kanthi kombinasi unik kita fasilitas lan kaluwihan, kang ngebaki raos internasional, nggawe EL AL wis dadi gapura global luwih seneng saben sudhut ing donya. (Sumber: situs El Al)

    Paket iki kalebu pesawat ing ngisor iki:

    - Boeing 737-700 + VC

    - Boeing 737-800 + VC

    - Boeing 737-900 + VC

    - Boeing 747-400 + VC

    - Boeing 747-400F Kargo + VC

    - Boeing 767-300ER ora VC nanging panel 2D lengkap

    - Boeing 777-200ER + VC
    bonus:

    pesawat ing ngisor iki minangka bagéan saka sajarah armada lan maneh pinunjul. Mulane lagi ana minangka bonus.

    - Boeing 747-200 + VC (livery lawas RFP)

    - Boeing 757-200 + VC

    - Boeing 767-200 (livery lawas) ora VC nanging panel 2D lengkap

    thumb armada

    Fitur global:

    Saben pesawat kasebut kalebu sistem panel pengumuman kanggo hostess lan pilot kanggo ngomong, GPWS (Sistem Peringatan Ground Proximity), sistem Pushback, swara khusus, tekstur wengi, animasi, koreksi bug sing paling umum, adaptasi menyang P3Dv1, tolok anyar lan liya-liyane.

    Kabeh pesawat sing klebu karo dokumentasi, ing paling kasus iku file README, manual, doc, etc.


    Prepar 3D v2.x: Dugaan kompatibilitas

    - Kabeh pesawat kompatibel P3Dv2 kajaba Boeing 747-200 Siap Kanggo Pushback (RFP) sawetara tolok ora bisa ditindakake, kalebu "panel Bahan bakar" lan "tolok swara".
    - The VC saka 777-200ER lan 757-200 duwe titik klik fungsi lan sawetara ukuran kerlip, nanging sampeyan bisa mabur saka panel 2D.
    - Sistem Anti-rudal ora bisa digunakake P3Dv2 - pencet (i) 
    - Mbokmenawa kewan omo liyane nanging luwih cilik.

    sistem anti-rudal

    El Al yaiku maskapai penerbangan paling aman ing donya kang pasuryan lan ancaman teroris aktif, supaya armada dilengkapi sistem keamanan nggowo beyo mayuta-yuta dolar saben pesawat.

    Exclusive kanggo El Al armada, sistem anti-rudal saiki ing pesawat (pencet (i) kanggo ngaktifake). Kapal mabur karo warna lawas sing ora dilengkapi sistem iki, amarga ing wektu iku El-AL ora nggunakake. Sistem iki utamané migunani sak Sawit lan landing marang pluru jarak cendhak, kita ora bisa ngomong sing El-AL migunakake sistem pas saka Pack amarga perusahaan kepengin supaya rahasia sawijining. Nanging, ing C-130 Hercules bener nggunakake. gambar Proof (kiwa):

    c-130 suar-sistem semburan 747


    Boeing 747-200 RFP:

    Kaping pisanan, Rikoooo ngganti lan mbenerake Boeing 747-200 RFP (Siap Kanggo Pushback) FSX lan P3Dv1 njaga tolok asli, iki add-on dikenal amarga paling rumit sing tau ana ing freeware kanggo FS2004, kalebu prosedur ultra realistis, sistem hidraulik, INS (Sistem Navigasi Inertial) dll. Sampeyan kudu sinau supaya bisa nyekel laladan kasebut, kita wis nggawe video (durung online) rinci babagan prosedur kanggo miwiti mesin ing ngisor iki FSX. iki add-on kasedhiya minangka Bonus ing Pack nanging ora ono sing bagéan saka armada nyata.

    Penting banget kanggo ngetutake manual sing ana ing bungkus: Menu Start / Add-ons Rikoooo / Flotte El Al FSX & P3D / Dokumentasi XXX utawa nganggo tautan langsung: "C: / Pangguna /votre_username /AppData / Roaming / Microsoft / Windows / Menu Miwiti / Program / Rikoooo Add-ons"

    PÈNGET: Pengukur INS (Sistem Navigasi Inertial) ora kalebu ing 747-200, sampeyan kudu ndownload kanthi kapisah, panel 747 wis diatur sadurunge karo Rikoooo kanggo nggarap pengukur iki Delco Carousel IV-A INS v. 1.51 saka simufly.com.

    download Delco Carousel IV-A INS (Instalasi otomatis): https://www.simufly.com/ins/download.html


    Sawetara gambar saka 747-200 RFP (Bonus):
    fsx 2014-10-01 00-45-59-39

    fsx 2014-10-01 00-47-50-06

    fsx 2014-10-17 02-56-17-47

    fsx 2014-10-17 02-56-27-15

    fsx 2014-10-17 02-56-39-79

    fsx 2014-10-17 02-55-35-68

    fsx 2014-10-17 02-53-26-42




    gambar Global, klik kanggo nggedhekake (thanks kanggo EtnisFSX):

    thumb 1thumb 2thumb 3thumb 4thumb 5thumb 6thumb 7thumb 8thumb 9thumb 10thumb 11thumb 12thumb 13thumb 14thumb 15thumb 16thumb 17thumb 18thumb 19thumb 20thumb 21thumb 22thumb 23thumb 24thumb 25thumb 26thumb 27thumb 28thumb 29



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 353 MB
  • Downloads 105 107
  • digawe 17-10-2014
  • dianyari 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Dhaptar lengkap ing auto-installer / paket
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan