Basa

Fleet El Al Israel Airlines v1.0 FSX & P3D

Informasi

  • Size 353 MB
  • Downloads 99 752
  • digawe 17-10-2014
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Lengkap daftar ing auto-installer / paket
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Rikoooo seneng nampilake armada lengkap El A ing taun 2014. Paket iki kompatibel karo Flight Simulator X SP2 / Acceleration lan Prepar3Dv1 (v2 mriksa kene). We seneng menehi matur khusus kanggo kabeh penulis saka Pack Perangkat sing aman iki.

el al tutupMadeg ing 1948 minangka National Airlines Israel, kita wis thukul dadi operator internasional adiluhung.

Miturut nekani kanggo saben aspek saka layanan, lan assuring sing kabutuhan penumpang kita 'sing ketemu ing wektu, saben wektu, EL AL wis ditingkat dening IATA minangka salah siji saka telu maskapai online paling efisien ing donya. Kanthi jangkoan global ditambahi sawijining, didhukung dening jaringan internasional 77 kantor sales, EL AL nawakake Hospitality Israel tandhinganipun, tutul loropaken lan pribadi sing ndadekake wektu mabur lan ndadekake EL AL luwih saka mung mode trep saka lelungan.

Kanthi kombinasi unik kita fasilitas lan kaluwihan, kang ngebaki raos internasional, nggawe EL AL wis dadi gapura global luwih seneng saben sudhut ing donya. (Sumber: situs El Al)

paket kasusun saka pesawat ing ngisor iki:

- Boeing 737-700 + VC

- Boeing 737-800 + VC

- Boeing 737-900 + VC

- Boeing 747-400 + VC

- Boeing 747-400F Cargo + VC

- Boeing 767-300ER ora VC nanging panel 2D lengkap

- Boeing 777-200ER + VC
bonus:

pesawat ing ngisor iki minangka bagéan saka sajarah armada lan maneh pinunjul. Mulane lagi ana minangka bonus.

- Boeing 747-200 + VC (RFP lawas livery)

- Boeing 757-200 + VC

- Boeing 767-200 (livery lawas) ora VC nanging panel 2D lengkap

thumb armada

fitur Global:

Saben pesawat kasebut kalebu sistem panel pengumuman kanggo hostess lan pilot kanggo ngomong, GPWS (Sistem Peringatan Ground Proximity), sistem Pushback, swara khusus, tekstur wengi, animasi, koreksi bug sing paling umum, adaptasi menyang P3Dv1, tolok anyar lan liya-liyane.

Kabeh pesawat sing klebu karo dokumentasi, ing paling kasus iku file README, manual, doc, etc.


Prepar 3D v2.x: Incompatibilities samesthine

- Kabeh pesawat kompatibel P3Dv2 kajaba Boeing 747-200 Siap Kanggo Pushback (RFP) sawetara tolok ora bisa ditindakake, kalebu "panel Bahan bakar" lan "tolok swara".
- The VC saka 777-200ER lan 757-200 duwe titik klik fungsi lan sawetara ukuran kerlip, nanging sampeyan bisa mabur saka panel 2D.
- Sistem Anti pluru ora bisa ditindakake P3Dv2 - pencet (i)
- Mbokmenawa kewan omo liyane nanging luwih cilik.

sistem anti-rudal

El Al yaiku maskapai penerbangan paling aman ing donya kang pasuryan lan ancaman teroris aktif, supaya armada dilengkapi sistem keamanan nggowo beyo mayuta-yuta dolar saben pesawat.

Exclusive kanggo El Al armada, sistem anti-rudal saiki ing pesawat (pencet (i) kanggo ngaktifake). Kapal mabur karo warna lawas sing ora dilengkapi sistem iki, amarga ing wektu iku El-AL ora nggunakake. Sistem iki utamané migunani sak Sawit lan landing marang pluru jarak cendhak, kita ora bisa ngomong sing El-AL migunakake sistem pas saka Pack amarga perusahaan kepengin supaya rahasia sawijining. Nanging, ing C-130 Hercules bener nggunakake. gambar Proof (kiwa):

c-130 suar-sistem semburan 747


Boeing 747-200 RFP:

Kaping pisanan, Rikoooo ngganti lan mbenerake Boeing 747-200 RFP (Siap Kanggo Pushback) FSX lan P3Dv1 njaga karangan asline, tambahan iki dikenal dadi kompleks sing paling rumit sing nate ana freeware kanggo FS2004, kalebu prosedur ultra realistis, sistem hidraulik, INS (Sistem Navigasi Inertial) dll. fly, kita wis nggawe video (durung online) rinci babagan prosedur kanggo miwiti mesin ing ngisor iki FSX. Tambahan iki kasedhiya minangka Bonus ing Pack nanging ora ono sing bagéan saka armada nyata.

Penting kanggo ngetutake manual sing kalebu ing paket: Start Menu / Add-ons Rikoooo / Flotte El Al FSX & P3D / Dokumentasi XXX utawa nganggo tautan langsung: "C: / Pangguna /votre_username /AppData / Roaming / Microsoft / Windows / Mulai Menu / Programs / Rikoooo Tambah ons "

PÈNGET: The INS gauge (inersia Navigation System) ora klebu ing 747-200, sampeyan kudu ngundhuh dhewe, panel 747 wis wis diatur dening Rikoooo digarap gauge iki Delco Carousel IV-A in v. 1.51 saka simufly.com.

download Delco Carousel IV-A INS (Instalasi otomatis): http://www.simufly.com/ins/download.html


Sawetara gambar saka 747-200 RFP (Bonus):
fsx 2014-10-01 00-45-59-39

fsx 2014-10-01 00-47-50-06

fsx 2014-10-17 02-56-17-47

fsx 2014-10-17 02-56-27-15

fsx 2014-10-17 02-56-39-79

fsx 2014-10-17 02-55-35-68

fsx 2014-10-17 02-53-26-42




gambar Global, klik kanggo nggedhekake (thanks kanggo EtnisFSX):

thumb 1thumb 2thumb 3thumb 4thumb 5thumb 6thumb 7thumb 8thumb 9thumb 10thumb 11thumb 12thumb 13thumb 14thumb 15thumb 16thumb 17thumb 18thumb 19thumb 20thumb 21thumb 22thumb 23thumb 24thumb 25thumb 26thumb 27thumb 28thumb 29
  • Penulis: Lengkap daftar ing auto-installer / paket
  • download
Informasi

  • Size 353 MB
  • Downloads 99 752
  • digawe 17-10-2014
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Penulis: Lengkap daftar ing auto-installer / paket
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa