Basa

Fleet Air Berlin FSX & P3D

Informasi

  • Size 407 MB
  • Downloads 31 651
  • digawe 06-11-2016
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Kanthi lan Tanpa VC
  • MDL Ora dites yen native FSX
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggit: Dhaptar lengkap penulis lan dokumentasi menyang paket
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Punika salah siji sing paling fleets didownload ing Rikoooo, Discover pesawat saka Air Berlin, mabur karo pitu model sing arupi armada ing 2016. Kanggo nyedhiyani sampeyan karo pengalaman realisme wis padha bebarengan ing Pack single freeware paling saka wayahe. Kita uga wis klebu FMC, ukuran anyar, GPWS, kacepetan V, swara engine, mbenerake lan dandan kaetung, ngukur otomatis tanah, HUD, gaweyan panel 2D, kaping repaints Air Berlin. A thanks ageng kanggo macem-macem pangripta freeware, ing dhaftar dawa ing Pack.

Sampeyan bakal bisa kanggo pilot ing Airbus A319-112, A320-214 lan Sharklets A321-211 tanpa VC lan A330-200. Uga Boeing B737-700 lan B737-800 lan pungkasanipun ing Bombardier Dash 8 Q400 (No VC).

gambar:

thumb fsx 2016-11-05 22-44-39-29thumb fsx 2016-11-05 22-45-59-59thumb fsx 2016-11-05 22-47-34-31thumb fsx 2016-11-05 22-47-53-42thumb fsx 2016-11-05 22-50-58-06thumb fsx 2016-11-05 22-52-36-12thumb fsx 2016-11-05 22-53-55-76thumb fsx 2016-11-05 22-55-26-91thumb fsx 2016-11-05 22-56-49-37thumb fsx 2016-11-05 22-57-59-91thumb fsx 2016-11-05 22-59-59-49thumb fsx 2016-11-05 23-02-13-48thumb fsx 2016-11-05 23-04-14-57thumb fsx 2016-11-05 23-05-47-30thumb fsx 2016-11-05 23-07-40-45thumb fsx 2016-11-05 23-09-35-00thumb fsx 2016-11-05 23-12-23-08thumb fsx 2016-11-05 23-13-36-80thumb fsx 2016-11-05 23-14-28-41
  • Panganggit: Dhaptar lengkap penulis lan dokumentasi menyang paket
  • download
Informasi

  • Size 407 MB
  • Downloads 31 651
  • digawe 06-11-2016
  • Diowahi 30-07-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC Kanthi lan Tanpa VC
  • MDL Ora dites yen native FSX
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 (ora P3Dv4)
  • download
  • Panganggit: Dhaptar lengkap penulis lan dokumentasi menyang paket
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa