Basa

Mi-8MT versi Hip 4.1 FS2004

Informasi

  • Size 47.86 MB
  • Downloads 12 706
  • digawe 03-09-2010
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy
helikopter transportasi Russian banget rinci minangka ditampilake ing gambar. beauteful VC. A kudu

The (jeneng Rusia Ми-8, NATO nglaporake "Hip") Mil Mi-8 punika kembar-turbin transportasi helikopter medium sing uga bisa tumindak minangka Gunship a. The Mi-8 punika helikopter paling-diprodhuksi ing donya, lan digunakake dening liwat negara 50.
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy
  • download
Informasi

  • Size 47.86 MB
  • Downloads 12 706
  • digawe 03-09-2010
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Vladimir Zhyhulskiy

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa