Basa

Hughes OH-6A FS2004

Informasi

  • Size 35,7 MB
  • Downloads 3 493
  • digawe 16-02-2012
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Kanggo FSX varian sing cocog klik kene

Model FS2004 asli asli (ora FSX kompatibel), HD lan kokpit virtual sing bisa diklik, rong rereget: Tentara AS, Angkatan Laut, 1st Cav, Tentara AS, Pasukan C, 16th Cav. Klebu swara swara khusus.

The OH-6 Cayuse punika helikopter US dikembangaké dening divisi saka parusahan Hughes Aircraft Company, julukan "Loach" amarga saka pronunciation saka acronym loh (Light Observasi Helicopter), iku saged Performing macem-macem tugas kayata misi transportasi personel, korban evakuasi, ngiringan, serangan lan pengamatan. Hughes uga wis dikembangaké versi sipil saka OH-6 disebut Hughes MD 500
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad
  • download
Informasi

  • Size 35,7 MB
  • Downloads 3 493
  • digawe 16-02-2012
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • Diuji OK karo FS2004
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa