Basa

Dassault Mirage F.1CG Hellenic Air Force FSX

Informasi

Ing paket iki, sampeyan bisa mabur ing dhawuhe Mirage F.1CG sing misuwur FSX.
4 repaints: Aegean Blue lan Roh Aegean loro edisi liyane warsa 334th Talos lan 342th Sparti squadrons. Kanggo nambah-ing iki, penulis digunakake ing Mirage apik saka Kirk Olsson.

Fitur: panel 2D, kokpit Virtual, swara, efek boom sonic, lan akeh barang. Kajaba iku, ing dinamika pesawat wis reworked.

kualitas Graphically dhuwur.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa