Dassault Rafale FSX HOT
drafale1
drafale22
drafale33
drafale44


  • Rafale sing apik diajokno kene FSX kanthi tekstur 7 kalebu salah sijine Angkatan Udara Prancis. Kalebu kabut kokpit, swara, animasi lan model eksterior kanthi kualitas dhuwur.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (238 Votes)
  • Size 10.46 MB
  • Downloads 90 361
  • digawe 10-02-2009
  • dianyari 19-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Pioffet Cyril
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan