Basa

Paket Gmax Dassault Mirage F1 FSX & P3D

Informasi

  • Size 39.1 MB
  • Downloads 52 220
  • digawe 12-08-2009
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Danny Garnier, Kirk Olsson
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Paling apik Mirage F1 kualitas payware, temtu salah siji sing paling ayu, karo kokpit virtual, panel 2d operasional, swara khusus, Efek mbakar efek (combustion flame) khusus diadaptasi kanggo FSX SP1, SP2 lan Akselerasi. Sajrone instalasi, sampeyan bakal dijaluk milih versi sing kompatibel karo FSX SP1 lan SP2 lan FSX Akselerasi. Klebu model 2 lan tekstur 6. Aja lali maca dokumentasi (ndeleng menu wiwitan, Rikoooo tambahan, Paket Gmax Mirage F1 v2.5) Iki bener kanggo meh kabeh tambahan sing kasedhiya ing rikoooo.

The Dassault Mirage F1 yaiku pesawat militèr dirancang lan dibangun dening Dassault ing Prancis. Iku bedo saka pesawat liyane saka kulawarga "Mirage" dening nggunakake swiwi kesapu tinimbang swiwi delta. Kasedhiya ing pangenalan versi lan versi serangan saka Mirage F1 iki luwih akèh dibangun saka pitung atus salinan digunakake dening sewelas negara. Iku isih dianggo nganti saiki. Source Wikipedia
  • Panganggité: Danny Garnier, Kirk Olsson
  • download
Informasi

  • Size 39.1 MB
  • Downloads 52 220
  • digawe 12-08-2009
  • Diowahi 11-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Danny Garnier, Kirk Olsson
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa