Dassault Mystère IV A FSX HOT
Mystere_IV_A_1
Mystere_IV_A_22
Mystere_IV_A_33
Mystere_IV_A_44


  • Kanggo model kompatibel karo FS2004 klik kene
    Reproduksi paling apik lan kualitas dhuwur, kabeh wis klebu: Wah, kokpit virtual lan model.
    Aja manawa kanggo maca user manual ing Perancis. Ngandhut 9 repaints. The Dassault Mystère IV inggih punika salah satunggaling pesawat tempur-tukang ngebom 1950s, pesawat transonic pisanan sing mlebu layanan ing Angkatan Udhara Prancis.


    Desain lan pembangunan

    The Mystère IV ana pembangunan evolusi saka pesawat Mystère II. Senajan prewangan resemblance external menyang pesawat sing sadurungé, ing Mystère IV ana ing kasunyatan desain anyar karo dandan aerodinamis kanggo pesawat supersonic. prototipe pisanan miber ing 28 September 1952, lan pesawat ngetik layanan ing April 1953. Pesawat produksi IVA 50 Mystere pisanan padha powered by Rolls-Royce British turbojets Tay, nalika seko kagungan French-dibangun versi Hispano-Suiza Verdon 350 saka engine sing.

    Sajarah Operational

    French Mystère IV Minangka ing Bitburg Air Base (Jerman), 1960s awal

    Israel Mystère IVs ndeleng aksi sak Wars Arab-Israel lan padha gabung karo Mystères Prancis kanggo krisis Suez. On 8 Juni 1967, pesawat Israel padha melu ing serangan tragis lan kontrovèrsial ing USS Liberty.

    India procured 104 pesawat iki ing 1957. Sampeyan iki digunakake cetha ing Perang Indo-Pakistani saka 1965. On 7 September 1965, Skwadron Leader Ajjamada Devayya Angkatan Udhara India dijupuk mudhun F-104 Starfighter dhawuh dening Flight Letnan Amjad Khan Angkatan Udara Pakistan ing gropyokan liwat Sargoda. Amjad saged nglebetaken saperangan cocog Devayya kang Mystère lan pracaya iku kang disirnakake, supaya Panjenengané nyuwil-nyuwil mati kanggo katon kanggo target liyane. Nanging, Devayya kang Mystère isih operable, lan kasil dijupuk mudhun Starfigher. Devayya séda utawa tabrakan sasampunipun. Iki perang banjur digatèkaké karo India nganti iki mengko dicethakaké ana ing John Fricker kang buku Peperangan Pakistan. Devayya dianugerahi Maha Vir Chakra sasampunipun tilar donya 23 taun sawise perang.

    The phasing metu saka pesawat diwiwiti sasampunipun Perang 1965 Indo-Pakistani, nanging weruh luwih tumindak ing Perang Indo-Pakistani saka 1971. Sampeyan iki rampung wiwit ilang saka Angkatan Udhara India dening 1973.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (70 Votes)
  • Size 38.41 MB
  • Downloads 14 363
  • digawe 31-07-2010
  • dianyari 19-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Akselerasi Microsoft Flight Simulator X ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Andre Chancel, RESTAURAVIA external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan