Basa

IRIS Mig-29 Fulcrum K Navy FSX

Informasi

The Mikoyan-Gurevich MiG-29 (NATO kode Fulcrum) yaiku pesawat tempur saka kaunggulan online Soviet dikembangaké ing 1970s awal lan kang pesawat pisanan njupuk Panggonan Oktober 6, 1977. Dianggo kerja ing pasukan Soviet ing 1983 lan tasih dipunginakaken dening Angkatan Udara Russian lan akeh liyane. Luwih saka 1,100 salinan wis dadi adoh wis dibangun.

Model virtual

Ing perspektif njaba pemodelan piranti 3D banget, pancen kudu dicatet yen iki minangka payload lawas (dibayar) saka IRIS saiki freeware (lan luwih cerah) dikonversi dadi FSX. Penyerang iki duwe kabeh 3D kuwalitas sing bisa kita ngarepake saka pituwas.

Panel 2D ditambah, lan kokpit virtual apik banget saiki, sawetara tolok ditambah utawa diowahi supaya pas FSX. Manual saka penerbit kalebu ing paket iki, penting kanggo maca manual supaya bisa nggunakake paling permata cilik iki.

Banget ngormati sawise burner lan kemampuan kanggo murub ing senapan mesin (Pencet L kanggo kabeh sawise burner + mesin gun + kabeh lampu)



Kalebu pitu model (resik, superioritas udara, ferry etc) lan loro tekstur Navy 311 Navy 312






Prosedur lan referensi informasi


RIS MIG-29 FULCRUM

Informasi referensi

Kanggo informasi luwih lengkap ing carane mabur pesawat, monggo waca Handbook Flight.

Total bobot pesawat Flight Simulator karo bahan bakar full lbs 33,112


CATETAN: Kanggo nyetel mbukak bahan bakar, ing pesawat menu, klik Bahan bakar lan Load.

VMO - Bukaan Speed ​​Operating 1,315 KM / H
MMO - Bukaan Operating Speed ​​Mach 2.30 Mach
VLO - Bukaan Gear Speed ​​Operating 380 KM / H
VLE - Bukaan Landing Gear Extension Speed 350 KM / H
Speed ​​ngleyang Best 160 KM / H

Bukaan Flap placard kecepatan

flaps derajat

KM / H

10

450

20

380

30

320

40

280

V1 - Speed ​​Sawit Decision runway garing
suhu standhar, segara dhuwur meksa

Kabeh kahanan 100 KM / H

VR - Speed ​​rotasi runway garing
suhu standhar, segara dhuwur meksa

lbs 13,200 135 KM / H
lbs 20,200 140 KM / H


V2 - Speed ​​Minimal Climb runway garing
suhu standhar, segara dhuwur meksa

lbs 13,200 130 KM / H
lbs 20,200 140 KM / H

VREF - Speed ​​Landing Pendekatan flaps 40, pindah mudhun
suhu standhar, segara dhuwur meksa

lbs 13,200 130 KM / H
lbs 20,200 135 KM / H



Tata cara FULCRUM IRIS MIG-29


Supaya kacepetan disaranake, ndeleng reference kaca saka Kneeboard. Elinga yen paling tumindak bisa uga dileksanakake nggunakake mouse.

Kanggo ... Pencet ...
operate Canopy SHIFT + E
Operate Tables Wings SHIFT + F
Operate Refuelling Probe (diutus kanggo Water Rudder masang) SHIFT + W
operate Tailhook SHIFT + T

Kanggo ... Pencet ...
Pilihan Autopilot / Radio Console SHIFT + 2
Pilihan GPS Console SHIFT + 3

Sadurunge ENGINES miwiti
[] Gear Mriksa DOWN
[] Baterei Ngalih ON
[] Alternator Ngalih ON
[] Controls Flight mriksa
[] Instrumen Engine mriksa
[] Bahan bakar Quantity mriksa
[] Lighting Aircraft Mercusuar TO FLASH
[] Parking Brake SET
(pencet CTRL + periode tombol)
[] Trim dipilih
(Karo Num Kunci mati penet Num Pad 1 or Num Pad 7 saperlune)
[] Altimeters SET
[] Instrumen siyaga SET
[] Sawit Data (V1, VR, V2) Komputer lan kecepatan SET
(Weruh reference kaca saka Kneeboard)
[] Avionics SET FOR departure
[] Flaps TO 10 derajat
miwiti ENGINES
Pencet CTRL + E kanggo miwiti engine Autostart urutan, utawa:
[] Sa Sadhatêngipun meneng
(pencet F2 or F3 saperlune)
[] Mili L bakar ON
(pencet CTRL + SHIFT + F4)
[] L Engine Mulai Ngalih ON
[] FF (bakar mili) mriksa
[] N1 nambah minangka L N2 mundhak mriksa
[] Pressure Oil Mriksa LIGHT OFF
[] Instrumen Engine Mriksa normal
[] Mili R bakar ON
(pencet CTRL + SHIFT + F4)
[] REngine Mulai Ngalih ON
[] FF (bakar mili) mriksa
[] N1 nambah minangka L N2 mundhak mriksa
[] Instrumen Engine Mriksa normal
[] Annunciator Panel Mriksa normal
sadurunge mendhoan
[] Pitot Panas ON
(pencet SHIFT + H tombol)
[] Controls Flight mriksa
[] Wings lempitan mriksa
[] Tailhook retracted mriksa
[] Lighting Aircraft ON AS REQUIRED
[] Brakes LAUNCHING
(pencet periode tombol)
Mendhoan lan sadurunge lepas landas
[] Brakes mriksa
(Tombol periode pencet)
[] Instrumen Flight mriksa
[] Instrumen Engine mriksa
[] Sawit Data (V1, VR, V2) mriksa
(Weruh reference kaca saka Kneeboard)
[] Nav Equipment mriksa
[] Transponder ON
Runway antrian
[] Lampu ON
CAT antrian (ON Kuznetsov)
[] Lampu ON
[] Wings binuka Mriksa (pencet Shift + F minangka required)
[] Parking Brake ON
[] Flaps masang kanthi
[] Elevator Trim SET FOR Peluncuran
Sawit
[] Sadhatêngipun Lever Nambah kanggo 90% N2
(pencet F3 minangka dibutuhake)
[] Brakes LAUNCHING
(pencet periode tombol)
[] VR Puter AT 250 KM / H
Sawit (ON Kuznetsov)
[] Sadhatêngipun Lever Nambah kanggo 110% N2
(pencet F3 minangka dibutuhake)
[] Brakes LAUNCHING
(pencet periode tombol)
[] Ski Langsung Ngrawat 15-20 deg Jarak sawise Mbusak SKI Langsung
sakwisé lepas landas
[] Speedbrake OFF
[] Gear UP sawise RATE positif menek
[] Flaps Mbatalake sing wis diomongake kanthi ing 400 KM / H
[] Yaw Damper ON AS REQUIRED
MENEK
[] Altimeters RESET TO 29.92 CROSSING 18,000 kaki
keturunan
[] Altimeters RESET TO LOCAL Kaki CROSSING 18,000
[] Jumlah bahan bakar lan Balance mriksa
APPROACH
[] Landing Data (VREF, VAPP) Komputer lan kecepatan SET
(Weruh reference kaca saka Kneeboard)
[] Avionics lan Radios SET
[] Flaps SET derajat 10 UTAWA 20
(pencet F6 or F7 saperlune)
[] Tailhook DOWN
(pencet SHIFT + T tombol])
sadurunge kebangkrutan
[] Gear DN (Mriksa lampu ijo 3)
(pencet G)
[] Saklar LDG Light ON
[] Flaps Set kanggo 40 deg. mriksa pratondo
(pencet F7 nganti Dn)
Landing
[] Brakes AS Kerja
(pencet periode tombol)
[] Spoilers verifikasi lengkap
Sawise kebangkrutan / ngresiki Runway
[] Transponder OFF
[] Lampu dipilih
[] Spoiler Lever Purn
(pencet SHIFT / (motong maju tombol) nganti retracted)
[] Flaps kanthi retracted
[] Wings lempitan mriksa
(pencet SHIFT + F tombol)
mati
[] Parking Brake SET
(pencet CTRL + periode tombol)
[] Pitot Panas OFF
(pencet SHIFT + H tombol)
[] Sa Sadhatêngipun meneng
(pencet F2 nganti Idle)
[] Mili bakar OFF
(pencet CTRL + SHIFT + F1)
[] Lampu OFF
[] Alternator Ngalih OFF
[] Baterei Ngalih OFF
Informasi


Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa