Basa

IRIS Tornado GR4 FSX-SP2

Informasi

Superb Tornado GR4 (Panavia Tornado) diadaptasi kanggo FSX-SP2 dening rikoooo, mung siji sing dianggo ing Internet! Sawetara tekstur wis digawé ulang lan alfa-kanal sing diowahi kanggo nggawe kaca transparan lan ngisor kabut kokpit virtual.

Sejatine, iki model payware lawas saka Iris Kerja, saiki freeware.

Efek sawise-burner nyengsemaken lan adat muni banget. Wings bisa lempitan bali kanggo seng nembus luwih saka udhara, mung murah lever tutup kanggo masang wong.

Nerangake karo model 11 (standar, resik, weker lan sapiturute) lan repaints unik 10
Maca manual ing.

The Panavia Tornado punika jet multi-peran fighter dikembangake dening Italia UK lan Jerman ing 1970s. Two-seater, mesin ganda, karo wings geometri global, iki diprodhuksi meh salinan 1,000 bayar ing 1980s, lan diekspor kanggo Saudi Arabia.

Banget nambah-ing.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa