Basa

Pelatih Hawker Hunter FSX & P3D

Informasi

  • Size 29.4 MB
  • Downloads 11 982
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 06-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Dave Garwood
Updated on 12 / 06 / 2018: Pelatih Hawker Hunter saiki kompatibel karo Prepar3D v4. Versi otomatis dipasang anyar 10.5
HAWKER HUNTER T7 & T8 model asli FSX SP2 kanthi pemetaan lan spekulasi.

fitur:

7 model beda
karo total textues 14
Ukuran tanggung maringi tulodho ing 3D lan smoothed.
virtual Cockpit
2D kokpit (jog pilot utawa co-pilot)
swara Custom
Various animasi
Priksa

The Hawker Kerja iki pejuang jet Inggris saged pesawat supersonik nyilem cethek. Kang digawe pesawat pisanan ing 1951 lan dibangun ing total kanggo saklawasé salinan 2,000, digunakake dening liwat rong puluh negara nganti 1990s pungkasan. Kathah ngormati dening pembalap, Hunter nuduhake kinerja apik kanggo wektu kang loro cepet, Highly manoeuvrable lan sehat lan kuat. Ing 2011, mung peksa Air in Lebanon isih nggunakake pesawat iki ing layanan operasional, nanging piranti liyane sing dipun ginakaken dening perusahaan swasta.
Informasi

  • Size 29.4 MB
  • Downloads 11 982
  • digawe 30-03-2012
  • Diowahi 06-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Dave Garwood

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa