UKMIL Blackburn Buccaneer S2 Package FSX & P3D HOT
UKMIL_Buccaneer_S2_PACKAGE_FSX_1
UKMIL_Buccaneer_S2_PACKAGE_FSX_22
UKMIL_Buccaneer_S2_PACKAGE_FSX_33
UKMIL_Buccaneer_S2_PACKAGE_FSX_44


  • Pack lengkap kalebu Welasan animasi, kokpit virtual ayu lan rolas repaints. Ideal dock / njupuk mati saka operator pesawat. manual punika ing situs UKMIL.

    iki add-on bebas, nanging wis ditetepake kanggo ndhukung HELP FOR HEROES (H4H) amal Inggris sing diluncurake ing 1 Oktober 2007 kanggo mbantu para pelayan lan wanita Inggris sing lara wiwit 11 September 2001
    Klik ing pranala ing ndhuwur yen arep nyumbang kanggo organisasi iki:
    https://www.justgiving.com/ukmil

    The Blackburn Danna ana pesawat tempur dirancang dening UK ing 1950s pungkasan. Kaping pisanan ing pelaku usaha pesawat Papan, kang isih aktif kanggo telung puluh taun lan dibangun babagan salinan 200. Punika mbuktekaken dadi sehat lan kuat, dipercaya, lan becik cocog kanggo sawijining misi serangan ing dhuwur kurang.

  • Mise à jour le 14 / 12 / 2017: Nouvelle versi 2.1, kompatibel Prepar3D v4, GPWS, panel 2d au format 16-9, nouveaux effets, nouveaux sons, 6 nouveaux repaints, modèle de vol mise à jour, plus detail and the le file readme.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan