Basa

Mitsubishi T-2 FSX SP2 & P3D

Informasi

  • Size 10.8 MB
  • Downloads 10 338
  • digawe 31-05-2012
  • Diowahi 02-09-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Japanese pesawat supersonic pisanan, model virtual iki ana dening dear kita Tim Conrad.
Plane banget sensitif nanging becik diatur, model iku padha menyang Prancis Jaguar. Full 3D VC lan clickable, HD tekstur karo Renungan nyata, klebu karo loro repaints lan swara adat.

Sampeyan kudu menehi cobi.

The Mitsubishi T-2 yaiku pesawat jet trainer dirancang lan diprodhuksi dening Jepang. Iku wis cetha inspirasi SEPECAT Jaguar lan uga dilengkapi mesin padha (ing Adour Rolls-Royce / Turbomeca dibangun lisensi). T-2 dibangun salinan 90 bayar in 1975, lan drifted pesawat serang mengko ditetepake Mitsubishi F-1.
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • download
Informasi

  • Size 10.8 MB
  • Downloads 10 338
  • digawe 31-05-2012
  • Diowahi 02-09-2013
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa