Basa

Aermacchi MB-339 PAN FSX & P3D

Informasi

  • Size 62.9 MB
  • Downloads 11 384
  • digawe 03-08-2012
  • Diowahi 05-06-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Massimo Taccoli, paket dening Voyager
21 / 05 / 2017 : Diupdate kanthi akeh dandan, repaints anyar, model anyar, pangukur lan efek berita. Instalasi versi 10.1
Kanggo versi FS2004 klik kene

model iki rework lengkap asli MB-339A PAN (Pattuglia Acrobatica Nazionale) dirilis sawetara taun kepungkur karo model visual apik, lan kokpit virtual. Iki versi anyar saka model ngandhut tekstur kanggo tuladha standar "Frecce Tricolori", tim Italia militèr acrobatic.
Mangga maca instruksi. Catetan : Ora ana panel 2D, mung Cockpit Virtual

Elinga yen kanggo nggunakake kapisan FSX bakal takon sampeyan kanggo nampa gauges kaping sawetara sadurunge menehi sampeyan akses menyang nambah, iki normal, ana akeh gauges.

The Aermacchi MB-339 punika loro-seater latihan Italia, lan ing 1970s kanggo ngganti MB-326. Ayu lan racy, wis sukses mixed marang ing kompetisi pesawat modern kayata BAe Hawk. About 200 salinan padha dibangun, lan digunakake dening sangang negara.
  • Panganggité: Massimo Taccoli, paket dening Voyager
  • download
Informasi

  • Size 62.9 MB
  • Downloads 11 384
  • digawe 03-08-2012
  • Diowahi 05-06-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Massimo Taccoli, paket dening Voyager

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa