Aermacchi MB-339 PAN FSX & P3D HOT
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_1
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_22
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_33
Aermacchi_MB-339A_PAN_V.2011_44


  • Kanggo versi FS2004 klik kene

    Model iki minangka rework lengkap MB MB-339A PAN (Pattuglia Acrobatica Nazionale) sing dirilis sawetara taun kepungkur kanthi model visual sing luwih apik, lan kokpit virtual. Versi anyar model iki ngemot tekstur kanggo conto standar "Frecce Tricolori", tim Italia militer akrobatik.
    Mangga maca instruksi. Catetan : Ora ana panel 2D, mung Cockpit Virtual

    Elinga yen kanggo nggunakake kapisan FSX bakal njaluk sampeyan nampa sawetara tolok sadurunge menehi akses menyang add-on, iki normal, ana akeh tolok.

    The Aermacchi MB-339 punika loro-seater latihan Italia, lan ing 1970s kanggo ngganti MB-326. Ayu lan racy, wis sukses mixed marang ing kompetisi pesawat modern kayata BAe Hawk. About 200 salinan padha dibangun, lan digunakake dening sangang negara.
  • 21 / 05 / 2017 : Diupdate kanthi akeh dandan, repaints anyar, model anyar, pangukur lan efek berita. Instalasi versi 10.1



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 62.9 MB
  • Downloads 14 876
  • digawe 03-08-2012
  • dianyari 05-06-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Massimo Taccoli, paket dening Voyager
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan