Tigershark IRIS F-20 FSX & P3D HOT
IRIS_F-20_Tigershark_FSX_1
IRIS_F-20_Tigershark_FSX_22
IRIS_F-20_Tigershark_FSX_33
IRIS_F-20_Tigershark_FSX_44


  • The IRIS F-20 Tigershark punika rendition anyar Fantastic salah IRIS produk wiwitan. Originally dikembangaké bali ing 2004, iki versi anyar saka Tigershark ndadekke karo account anyar dipikir.

    Remodelled saka ndhuwur kanggo account modeling pesawat anyar ngisor lan nampilaken, audio lan kokpit virtual anyar, produk iki wis dirancang kanggo flat metu, lengkap katup fun!

    pesawat wis dirancang minangka 'apa yen' produk, adhedhasar saindhenging konsep F-20 wis iku musna menyang layanan.

    fitur:
    • 2048x2048 piksel bitmap master ukurane kanggo 1024x1024 piksel kanggo kabeh paintschemes nyediakake super tajem bumpmaps lan sange visuals antarane ALL SIM Graphics bisa mlaku FSX!
    • A ordnance Manager unik ngijini sampeyan kanggo milih apa ordnance pengin nindakake ing dhawuh.
    • Swara sing kondhang saka Turbine Sound Studios karo panning swara tingkat 360 khusus kanggo FSX.
    • A pilihan saka liwat rolas paintschemes paling apik nggunakake Techniques seni paling dhuwur saéngga kanggo udan paling apik lan kajelasan visual ing limang model visual specialized.
    • A paintkit kualitas dhuwur nampilaken kabeh lapisan cuaca saéngga kedhaftar pangaturan kebak repaints kabeh ing kualitas piksel 2048x2048 kamulyane!
    • A model pesawat paling apik dirancang saka lemah munggah kanggo nyedhiyani sampeyan karo stabil lan nyenengake kanggo fly airframe saged kecepatan Mach 2 +.
    • tikaman Kanthi 3D vectoring exhaust ing F-20 Agile karo obah 3D afterburner!
    • Lan ing ambane pilot handbook karo kabeh informasi sing kudu ngerti kanggo operate sistem IRIS F-20 Tigershark lan pesawat lengkap karo instrumen risak, checklists lan liyane.

    Video F-20 Tigershark - Grand Canyon Tatanan Flying



    3

    4

    6

    vc2

    vc3

    vc4



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan