Basa

Atlas Cheetah C FSX & P3D

Informasi

  • Size 22.3 MB
  • Downloads 10 552
  • digawe 30-08-2012
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Thinus Pretorius
Kanggo versi FS2004 klik kene. Atlas Cheetah yaiku pesawat tempur saka Angkatan Udara Afrika Kidul. Iku upgrade utama saka Dassault Mirage III. Telung beda Varian digawe, ing dual-jog Cheetah D, lan siji-jog Cheetah E lan Cheetah C. Cheetah kang wis pensiun lan diganti dening Saab JAS-39 Gripens

paket iki ngandhut model visual tanggung anyar lan airfile wis redone kanggo nambah dinamika pesawat saka aircraft.It kalebu siji model karo DDS tekstur, lan karo pilihan saka macem-macem konfigurasi gegaman, muni adat, lan panel karo ukuran tartamtu pesawat, lan gampang-kanggo-maca kokpit virtual clickable. Iku uga fitur sing radar apa, kamera simulasi ukuran, a MFD anyar, instruments nav anyar, seret urung lan efek swara. Uga klebu panel layar normal lan sudhut. Mangga maca kaca dhokumèntasi (PDF). Tutul L (lampu) kanggo efek sawise-burner.
  • Panganggité: Thinus Pretorius
  • download
Informasi

  • Size 22.3 MB
  • Downloads 10 552
  • digawe 30-08-2012
  • Diowahi 15-10-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Thinus Pretorius

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa