Eurofighter Typhoon AlphaSim FSX & P3D HOT
Alphasim_EFA_Typhoon_1
Alphasim_EFA_Typhoon_22
Alphasim_EFA_Typhoon_33
Alphasim_EFA_Typhoon_44


  • Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene
    CATETAN: FS2004 HUD lan RADAR ora kompatibel karo FSX supaya ora kalebu. Setelan panel.cfg isih ana supaya alternatif bisa disisipaké.

    Topan Eurofighter minangka mesin kembar, swiwi canard-delta, pejuang multirole. [6] [7] Topan iki dirancang dening konsorsium saka telung perusahaan, EADS, Alenia Aeronautica lan BAE Systems, nggarap perusahaan induk, Eurofighter GmbH, sing dibentuk ing taun 1986. Proyek iki dikelola dening Eurofighter NATO lan Badan Manajemen Tornado, sing pelanggan utama. [8] Topan Eurofighter lagi diproduksi kanthi serial dening konsorsium EADS, Alenia Aeronautica, lan BAE Systems. Pesawat kasebut dituku kanthi kontrak sing beda-beda, sing jenenge tranc, kanggo pesawat kanthi kemampuan sing luwih apik. Topan kasebut mlebu layanan karo Angkatan Udara Austria, Angkatan Udara Italia, Angkatan Udara Jerman, Angkatan Udara Kerajaan Inggris, Angkatan Udara Spanyol, lan Angkatan Udara Royal Saudi. (Wikipedia)

    animasi:

    Speedbrake - nggunakake / tombol, utawa klik tombol panel.

    Drag Chute - nggunakake fitur 'reverse thrust' FSX/P3D, supaya penet terus tombol F2, tombol F1 kanggo canel.

    Flaps - ing Typhoon nyata wis flaps sawijining dipunatur komputer supaya ana ora flaps sa utawa ukuran ing panel. Model AlphaSim nuduhake iki, nanging flaps bisa digunakake dening keypresses biasanipun. Ana mung telung flaps posisi - kebak nganti agêng-cara lan kanthi mudhun.

    Visors Pilot - otomatis ngisor ing Awan

    Ngisi bensin Probe - iki nggunakake printah 2nd Exit. Gunakake keypresses ngisor (utawa ngreset mergo (dianjurake) ing assignments keyboard) -
    1. Penet terus tombol shift, tunyuk tombol E sapisan
    2. Angkat tombol shift (penting) tunyuk tombol 2 langsung (ing 2 detik saka mencet tombol E).

    VC Switches - kabeh saklar ing vc mousable lan ing kasus paling nyedhiyani gambaran teks nyata ditemokake ing Typhoon. Pindah iki mung non-fungsi lan mung ditrapake. Sawetara switch VC duwe FSX Fungsi kasebut yaiku tuas gear lan lampu kebangkrutan ngoper ing console sisih kiwa, lan switch lampu panele & panel, sakcedhake bahan bakar (shutdown engine) lan switch starter 2 ing console sisih tengen.

    Mati nggunakake VC ngalih - mati wis bakal ngeklik tombol bakar tugelan ing console tengen sisih in vc ing, ngalih wis njaga abang kang wis bisa diangkat pisanan. switch kudu bali menyang posisi ON sapisan engine wis spooling mudhun, digunakake maneh ora bakal bisa.

    Miwiti nggunakake VC ngalih - Pangguna bisa miwiti kanthi mencet tombol Autostart ing panel ndhuwur kiwa, utawa loro ngalih wiwitan bisa digunakake ing console tengen sisih in vc ing. Iku penting kanggo Wigati sing, sing) ing shutoff bahan bakar kudu ing posisi ON kaya ing ndhuwur, lan b) ing wiwitan ngalih sing èfèktif 'spring-dimuat', pangguna wis klik terus mouse ing mau nganti keno engine , iki biasane njupuk bab 6 detik saka nyekeli dadi, ing 'tangan' pointer bakal ngganti menyang 'ajiné' salawasé switch diadani. Yen sampeyan ngangkat switch sadurunge 6 detik iku, sampeyan bakal kudu begine prosedur maneh. CATETAN: ngalih wiwitan ora bakal miwiti mesin yen keypress Ctrl-shift-F1 iki digunakake kanggo mati sakdurunge. Mesin kudu mati nggunakake tombol mati abang ing console katup yen tombol vc wiwitan sing digunakake. Yen digunakake Ctrl-shift-F1, banjur Ctrl-E bakal needed kanggo miwiti munggah maneh.

    Cockpit mburi - sampeyan bisa numpak ing mburi vc kanthi mencet terus Ctrl-Ketik nganti gerakan mandheg. Banjur pencet shift-Ketik kanggo mundhakaken viewpoint sing bakal lungguh banget kurang. Bali salah siji reselecting ing Typhoon utawa mencet Ctrl-backspace kanggo mindhah forwards maneh, banjur ngalih-backspace kanggo pindhah bali mudhun menyang dhuwur sing bener.

    Smokesystem: ana tombol kanggo toggling tampilan online kumelun putih / mati ing grup tombol kiwa ndhuwur.

    Label pesawat AI: ana tombol kanggo ngalih / mateni label pesawat AI ing klompok tombol kiwa ndhuwur. Iki diuripake kanthi standar yen wis disetel ing pilihan tampilan, mula bakal ditampilake teks abang ing tombol kasebut.

    Bebarengan: model fps sing luwih murah-akeh wis klebu minangka pilihan kanggo fly minangka * pamuter pesawat * ing mau bebarengan. Iku ora model AI kuwi.




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (10 Votes)
  • Size 19.3 MB
  • Downloads 54 184
  • digawe 01-11-2012
  • dianyari 01-11-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Alphasim / Virtavia external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan