Basa

Eurofighter Typhoon AlphaSim FSX & P3D

Informasi

Kanggo versi kompatibel FS2004 klik kene
CATETAN: FS2004 HUD lan RADAR ora kompatibel karo FSX supaya ora kalebu. Setelan panel.cfg isih ana supaya alternatif bisa disisipaké.

Eurofighter Typhoon punika kembar-engine, canard-swiwi delta, kaping fighter. [6] [7] Typhoon iki dirancang dening konsorsium saka telung perusahaan, Eads, Alenia Aeronautica lan BAE Systems, apa liwat perusahaan terus, Eurofighter GmbH , kang kawangun ing 1986. Proyèk iki dikelola déning Eurofighter NATO lan Badan Penanggulangan Tornado, kang tumindak minangka customer Perdana. [8] Eurofighter Typhoon kang diprodhuksi serially dening Eads, Alenia Aeronautica, lan BAE Systems konsorsium. pesawat lagi procured ing kontrak kapisah, jenenge tranches, saben pesawat karo Kapabilitas umume apik. Typhoon wis mlebu layanan karo Air Force Austria, Angkatan Udhara Italia, Force Air Jerman, Angkatan Udhara Royal Inggris, Angkatan Udhara Spanyol, lan Angkatan Udhara Saudi Royal. (Wikipedia)

animasi:

Speedbrake - nggunakake / tombol, utawa klik tombol panel.

Drag Chute - nggunakake fitur 'reverse thrust' FSX/P3D, supaya penet terus tombol F2, tombol F1 kanggo canel.

Flaps - ing Typhoon nyata wis flaps sawijining dipunatur komputer supaya ana ora flaps sa utawa ukuran ing panel. Model AlphaSim nuduhake iki, nanging flaps bisa digunakake dening keypresses biasanipun. Ana mung telung flaps posisi - kebak nganti agêng-cara lan kanthi mudhun.

Visors Pilot - otomatis ngisor ing Awan

Ngisi bensin Probe - iki nggunakake printah 2nd Exit. Gunakake keypresses ngisor (utawa ngreset mergo (dianjurake) ing assignments keyboard) -
  1. Penet terus tombol shift, tunyuk tombol E sapisan
  2. Angkat tombol shift (penting) tunyuk tombol 2 langsung (ing 2 detik saka mencet tombol E).

VC Switches - kabeh saklar ing vc mousable lan ing kasus paling nyedhiyani gambaran teks nyata ditemokake ing Typhoon. Pindah iki mung non-fungsi lan mung ditrapake. Sawetara switch VC duwe FSX Fungsi kasebut yaiku tuas gear lan lampu kebangkrutan ngoper ing console sisih kiwa, lan switch lampu panele & panel, sakcedhake bahan bakar (shutdown engine) lan switch starter 2 ing console sisih tengen.

Mati nggunakake VC ngalih - mati wis bakal ngeklik tombol bakar tugelan ing console tengen sisih in vc ing, ngalih wis njaga abang kang wis bisa diangkat pisanan. switch kudu bali menyang posisi ON sapisan engine wis spooling mudhun, digunakake maneh ora bakal bisa.

Miwiti nggunakake VC ngalih - Pangguna bisa miwiti kanthi mencet tombol Autostart ing panel ndhuwur kiwa, utawa loro ngalih wiwitan bisa digunakake ing console tengen sisih in vc ing. Iku penting kanggo Wigati sing, sing) ing shutoff bahan bakar kudu ing posisi ON kaya ing ndhuwur, lan b) ing wiwitan ngalih sing èfèktif 'spring-dimuat', pangguna wis klik terus mouse ing mau nganti keno engine , iki biasane njupuk bab 6 detik saka nyekeli dadi, ing 'tangan' pointer bakal ngganti menyang 'ajiné' salawasé switch diadani. Yen sampeyan ngangkat switch sadurunge 6 detik iku, sampeyan bakal kudu begine prosedur maneh. CATETAN: ngalih wiwitan ora bakal miwiti mesin yen keypress Ctrl-shift-F1 iki digunakake kanggo mati sakdurunge. Mesin kudu mati nggunakake tombol mati abang ing console katup yen tombol vc wiwitan sing digunakake. Yen digunakake Ctrl-shift-F1, banjur Ctrl-E bakal needed kanggo miwiti munggah maneh.

Cockpit mburi - sampeyan bisa numpak ing mburi vc kanthi mencet terus Ctrl-Ketik nganti gerakan mandheg. Banjur pencet shift-Ketik kanggo mundhakaken viewpoint sing bakal lungguh banget kurang. Bali salah siji reselecting ing Typhoon utawa mencet Ctrl-backspace kanggo mindhah forwards maneh, banjur ngalih-backspace kanggo pindhah bali mudhun menyang dhuwur sing bener.

Smokesystem: ana tombol kanggo toggling tampilan online kumelun putih / mati ing grup tombol kiwa ndhuwur.

AI Aircraft Labels: ana tombol kanggo toggling label pesawat AI / mati ing grup tombol kiwa ndhuwur. Iki kanthi gawan yen sampeyan duwe nyetel ing opsi layar, supaya bakal nuduhake teks abang ing tombol.

Bebarengan: model fps sing luwih murah-akeh wis klebu minangka pilihan kanggo fly minangka * pamuter pesawat * ing mau bebarengan. Iku ora model AI kuwi.

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa