Virtavia F-22A Raptor FSX & P3D HOT
Virtavia_F-22A_Raptor_1
Virtavia_F-22A_Raptor_22
Virtavia_F-22A_Raptor_33
Virtavia_F-22A_Raptor_44


  • Kanggo versi FS2004 klik kene

    fighter paling apik karo macem-macem tekstur lan model. Quality Ex payware saiki kanggo free. Kalebu muni adat, ukuran adat lan kokpit virtual interaktif lan panel 2D, uga fitur efek mriem (ndeleng README.txt).

    The Lockheed Martin / Boeing F-22 Raptor iku siji-jog, twin-engine kalima-generasi pesawat tempur supermaneuverable sing nggunakake teknologi siluman. Dirancang utamané minangka pesawat tempur superioritas udara, nanging wis Kapabilitas tambahan sing kalebu serangan wonten darat, perang elektronika, lan peran Intelligence sinyal. Lockheed Martin Penerbangan punika contractor Perdana lan tanggung jawab kanggo akèh saka airframe, sistem gegaman lan Déwan Final saka F-22. partner Program Boeing Defense, Space & Security nyedhiyakake wings, fuselage aft, integrasi avionics, lan sistem latihan.

    Pesawat iki variously ditetepake F-22 lan F / A-22 sak taun sadurunge resmi ngetik layanan USAF ing Desember 2005 karo F-22A. Senadyan sing ngrembaka protracted lan larang regane, Angkatan Udhara Amerika Serikat nganggep F-22 komponèn kritis saka US daya online taktik, lan crita yen pesawat unmatched dening sembarang fighter dikenal utawa digambaraken. Lockheed Martin claims sing kombinasi Raptor kang siluman, kacepetan, prigel, tliti lan kesadaran situational, digabungake karo Kapabilitas pertempuran udhara-to-air lan air-kanggo-lemah, ndadekake paling sakabèhé fighter ing donya iki. Kepala Air Marshal Angus Houston, mantan Kepala Angkatan Pertahanan Australia, ngandika ing 2004 sing "F-22 bakal bidang fighter paling pinunjul tau dibangun."

    Dhuwur biaya saka pesawat, a lack of misi air-to-air langit pertempuran amarga saka telat ing program fighter kalima-generasi Rusian lan Cina, a ban US ing ekspor Raptor, lan pangembangan aktif ngrancang luwih murah lan luwih Versatile F-35 ngasilaken ing telpon kanggo mungkasi produksi F-22. Ing April 2009, Departemen Pertahanan ngajokaken kanggo mandek manggonke pesenan anyar, tundhuk persetujuan Kongres, kanggo tally mundhut barang utowo jasa final saka pesawat operasional 187. Undhang-undhang Defense wewenang National kanggo Fiskal Taun 2010 kurang pendanaan kanggo produksi F-22 luwih. Final F-22 mbalek mati ing baris Déwan ing 13 Desember 2011 sajrone upacara ing Dobbins Air Reserve Base.

    Wiwit 2010 F-22 wis kena ing bebendu dening masalah unresolved karo sistem pilot oksigen kang nyumbang kanggo siji kacilakan lan matine pilot. Ing 2011 armada iki diukum patang sasi sadurunge resuming operasi pesawat, nanging masalah sistem oksigen wis terus. Ing Juli 2012, Angkatan Udhara announced sing gejala hypoxia-kaya ngalami padha disababaké déning sawijining katup gagal ing rompi meksa pilot '; tutup dipungantos lan owah-owahan ing sistem filtrasi padha uga digawe. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (14 Votes)
  • Size 14.1 MB
  • Downloads 46 411
  • digawe 07-11-2012
  • dianyari 16-11-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Alphasim / Virtavia external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan