Basa

IRIS Boeing F-15E Strike Eagle FSX & P3D

Informasi

Tambah ing ing ndhuwur kualitas, kecemplung optimal ing gladhi ing, kaping tekstur lan model kanggo F-15. Uga klebu ing Pack pesawat saka swara banget nyengsemaken. Sampeyan bisa krungu pilot AMBEGAN trought topeng. Aja lali kanggo maca Priksa lan referensi.

The McDonnell Douglas (saiki Boeing) F-15E Strike Eagle iku sawijining kaping fighter kabeh-weather, asalé saka McDonnell Douglas F-15 Eagle. F-15E iki dirancang ing 1980s kanggo long-macem, kacepetan interdiction dhuwur tanpa gumantung ngiringan utawa pesawat perang elektronika. Inggris Angkatan Udhara Amerika (USAF) F-15E Strike Elang bisa dibédakaké saka liyane Eagle US Varian dening rodo peteng kamuflase lan bahan bakar conformal nawakke dipasang sadawane intakes engine.

The Strike Eagle wis tugasaken ing Operation Desert Storm, Operation Allied Force, Operation langgeng Freedom, lan Operation Odyssey Dawn mbeta metu serangan jero marang target dhuwur-nilai, patroli online pertempuran, lan nyediakake support online cedhak kanggo pasukan koalisi. Iku uga katon tumindak ing konflik mengko lan wis dièkspor menyang sawetara negara. (Wikipedia)


Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa