UKMIL Harrier Package FSX & P3D HOT
UKMIL_Harrier_GR5_Package_FSX_ & _P3D_1
UKMIL_Harrier_GR5_Package_FSX_ & _P3D_22
UKMIL_Harrier_GR5_Package_FSX_ & _P3D_33
UKMIL_Harrier_GR5_Package_FSX_ & _P3D_44


  • Punika Harrier GR5 / 7 lan T10 kanggo FSX or P3D. Landing mati lan vertikal. Kalebu sawetara tekstur lan model, kalebu swara adat lan VC rinci. Kalebu model 3D sing rinci.

    iki add-on bebas, nanging wis ditetepake kanggo ndhukung HELP FOR HEROES (H4H) amal Inggris sing diluncurake ing 1 Oktober 2007 kanggo mbantu para pelayan lan wanita Inggris sing tatu wiwit tanggal 11 September 2001.
    Klik ing pranala ing ndhuwur yen arep nyumbang kanggo organisasi iki:
    https://www.justgiving.com/ukmil

    ukmharfsx

    The British Aerospace / McDonnell Douglas Harrier II punika liya-generasi vertikal / short Sawit lan landing (V / STOL) pesawat jet sing dianggo sadurungé dening Angkatan Royal Air (RAF) lan, antarane 2006 lan 2010, Royal Navy (RN). Pesawat iki asalé saka McDonnell Douglas AV-8B Harrier II, kang dhewe ana pembangunan saka Hawker Siddeley Harrier. pangiriman dhisikan saka Harrier II padha ditetepake ing layanan minangka Harrier GR5; airframes salajengipun nganyari padha redesignated patut minangka GR7 lan GR9.

    RAF lan RN ngoperasikake Harrier II minangka platform serangan dhasar; Harrier II uga bisa dioperasikake saka maskapai pesawat kelas Invincible. Harrier II mabur misi pertempuran ing Kosovo, Irak, lan Afghanistan. Ing Desember 2010, tekanan anggaran nyebabake pensiun dini kanggo kabeh Harrier II saka layanan. Keputusan kanggo pensiun kontroversial amarga ora ana pengganti sayap tetep ing peran kasebut; ing jangka panjang, Harrier II bakal diganti karo Lockheed Martin F-35 Lightning II. (Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (18 Votes)
  • Size 42.2 MB
  • Downloads 37 529
  • digawe 30-11-2012
  • dianyari 30-11-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • UKMIL external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan