F-8 Vought Crusader FSX & P3D HOT
F-8_Vought_Crusader_FSX_P3D_1
F-8_Vought_Crusader_FSX_P3D_22
F-8_Vought_Crusader_FSX_P3D_33
F-8_Vought_Crusader_FSX_P3D_44


  • Paket iki yaiku ex payware Crusader Alphasim / Virtavia sing saiki kasedhiya minangka freeware. Owahan wis digawe ing pesawat.cfg lan panel 2D / VC supaya cocog karo FSX/P3D. Repaints / models: US Navy F-8C + F-8J / Aeronavale F-8E (FN) / USMC F-8K.

    Perang Salib F-8 (wiwitanipun 8U) inggih punika pejuang supersonik ingkang dipun bangun déning Vought kanggé Amerika Serikat lan kapal induk pesawat. Iki ditondoi karo inlet udara lan variabel hidung nasal. Senadyan muatan tambahan amarga peralatan angkatan laut, piranti kasebut nuduhake prestasi sing padha karo pasangan basa ing ngisor iki, F-100 Super Saber Amérika Lor. (Wikipedia)

    F 8 Vought Crusader FSX P3D 2F 8 Vought Crusader FSX P3D 3F 8 Vought Crusader FSX P3D 4F 8 Vought Crusader FSX P3D 5F 8 Vought Crusader FSX P3D 6F 8 Vought Crusader FSX P3D 7F 8 Vought Crusader FSX P3D 8F 8 Vought Crusader FSX P3D 9F 8 Vought Crusader FSX P3D 10F 8 Vought Crusader FSX P3D 11
  • Updated on 12 / 06 / 2019:
    - Anyar FSX tekstur kaca lan peta specular umum kanggo njaba
    - Dianyari scope radar VC kanggo model irung dawa banget
    - Dipindhah pilot
    - Senjata bisa dimuat kanthi ngetik FSX Payload bobot
    - Nalika afterburner trobosan ing BOOM!
    - Nglubur bahan bakar anyar lan lintasan uap vents anyar fx
    - Priksa ekstensi Kneepad njelasake animasi proyektor pengisi daya dsb.
    - Paket swara anyar
    - Kompatibel Prepar3D v4
    - Panel.cfg siap kanggo RFN Carrier Gauge



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan