Basa

Dassault Mirage F1 Mega Pack FSX & P3D Versi II

Informasi

  • Size 153 MB
  • Downloads 39 025
  • digawe 04-02-2014
  • Diowahi 22-01-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Model: Kirk Olsson, Mega pack: Alex Guerreiro, update VC: Danny Garnier
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Dianyari ing 22 / 01 / 2016 : Iki penerbitan versi apik saka Mirage F1 Megapack. Mirage F1 dening Kirk Olsson, VC Cockpit dianyari dening Danny Garnier. New efek kaca reflexions, liyane tekstur lan variasi lan cilik anyar.

Auto-installer dianyari kanggo versi 10
Dassault Mirage F1 Megapack. Iki paket lengkap nggunakake Mirage F1 apik dening Kirk Olsson karo VC dianyari dening Danny Garnier. Kalebu pirang-pirang model lan liveries. Liveri kalebu jajahan Éropah, SAAF, Gurun, Spanyol, Irak, Yordania, Iran, Qatar, Maroko, ing pirang-pirang variasi. Koktail kaca khusus sing luwih apik oleh Rikoooo kanggo FSX & Prepar3D.
The Dassault Mirage F1 yaiku pesawat militèr dirancang lan dibangun dening Dassault ing Prancis. Iku bedo saka liyane kulawarga pesawat Mirage kanthi nggunakake wing kesapu tinimbang swiwi delta.

Cockpit Guide
  • Panganggité: Model: Kirk Olsson, Mega pack: Alex Guerreiro, update VC: Danny Garnier
  • download
Informasi

  • Size 153 MB
  • Downloads 39 025
  • digawe 04-02-2014
  • Diowahi 22-01-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: Model: Kirk Olsson, Mega pack: Alex Guerreiro, update VC: Danny Garnier
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa