Iris Tornado F-3 FSX & P3D HOT
iris_tornado_f-3_fsx_p3d_1
iris_tornado_f-3_fsx_p3d_22
iris_tornado_f-3_fsx_p3d_33
iris_tornado_f-3_fsx_p3d_44


  • Versi koreksi Tornado F.3 saka Simulasi IRIS, swara anyar, koreksi VC lan akeh dandan liyane (waca readme). Nambah efek afterburner, adaptasi kanggo Prepar3D v2 +. Gunakake tombol kanggo flaps kanggo nyebarke / retract wings geometry variabel. Kasedhiya akeh repaints lan versi bersenjata sing dilengkapi (bom, rudal, lsp)

    pesawat Panavia Tornado Adv long-macem twin-engine interceptor Inggris, Panavia Tornado lan versi. Sadurunge Maret 2011, ing Tornado Adv dadi peksa Air Royal kang pangguna utama saka jinis fighter.

    thumb Capture4



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 41.9 MB
  • Downloads 26 356
  • digawe 17-06-2014
  • dianyari 25-11-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v3 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Software IRIS Kerja Flight external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan