Basa

Iris Tornado F-3 FSX & P3D

Versi koreksi Tornado F.3 saka Simulasi IRIS, swara anyar, koreksi VC lan akeh dandan liyane (waca readme). Nambah efek afterburner, adaptasi kanggo Prepar3D v2 +. Gunakake tombol kanggo flaps kanggo nyebarke / retract wings geometry variabel. Kasedhiya akeh repaints lan versi bersenjata sing dilengkapi (bom, rudal, lsp)

pesawat Panavia Tornado Adv long-macem twin-engine interceptor Inggris, Panavia Tornado lan versi. Sadurunge Maret 2011, ing Tornado Adv dadi peksa Air Royal kang pangguna utama saka jinis fighter.

thumb Capture4

Paling Keri Dianyari

19-01-2020Breguet 941 S FSX  &  P3D
--------
24-12-2019LET L-410 Turbolet FSX  &  P3D
--------
17-12-2019Piaggio P-180 Avanti II FSX  &  P3D
--------
17-12-2019PWDT Zlin Z-142 FSX  &  P3D
--------
09-12-2019McDonnell Douglas MD-11 Multi-Liver
--------


Basa