Paket Pelatih Militer L-39 Albatros FSX & P3D HOT
l-39_albatros_military_trainer_package_fsx_p3d_1
l-39_albatros_military_trainer_package_fsx_p3d_22
l-39_albatros_military_trainer_package_fsx_p3d_33
l-39_albatros_military_trainer_package_fsx_p3d_44


  • Aero L-39 Albatros iku dhuwur-kinerja pesawat jet trainer dikembangaké ing Cekoslowakia kanggo syarat kanggo "C-39" (C kanggo cvičný - trainer) sak 1960s kanggo ngganti L-29 Delfín. Iki pisanan saka kathok dowo jet liya-generasi, lan trainer turbofan-powered pisanan diprodhuksi, lajeng dianyari minangka L-59 Super Albatros lan minangka L-139 (prototype L-39 karo engine Garrett TFE731).

    A pembangunan luwih saka desain, L-159 alca, wiwit produksi ing 1997. Kanggo tanggal, luwih saka 2,800 L-39s wis dadi karo liwat pasukan online 30 saindhenging donya. The Albatros punika jet trainer paling wiyar dipigunakaké ing donya; saliyane Performing training pilot dhasar lan majeng, iku uga wis mibur misi pertempuran ing peran cahya serangan. Atypically, iku wis tau nampa jeneng nglaporake NATO.

    Paling apik add-on kanthi model kanthi kualitas, swara adat, VC kanthi tolok lan saklar (ora ana panel 2D), sing kalebu 3 repaints: Angkatan Udara Ceko, Angkatan Udara lan Leleon Biele Albatrosy. Kompatibel karo FSX lan Prepar3D (tekstur canopy.bmp)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (9 Votes)
  • Size 14 MB
  • Downloads 29 611
  • digawe 29-06-2014
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • Mohammad Faali
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan